ΔΕΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Σήμερα Παρασκευή στις 17:30 συντονιζόμαστε στην ψηφιακή πλατφόρμα  https://delphiclassics.liveon.tech/panel/register   για να παρακολουθήσουμε το πώς γίνεται να εκσυγχρονιστούν οι κλασικές γλώσσες, στην πράξη.


Ο Juan Coderch, ο Benjamin Kantor, η Γεωργία Ξανθάκη – Καραμάνου  και άλλοι επιφανείς καθηγητές, κλασσικών γλωσσών, θα μιλήσουν στους Δελφούς για τις κοινωνικές αξίες στα κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία της εταιρείας PeopleCert.

Οι καθηγητές θα μιλήσουν στα Αρχαία Ελληνικά και στα Λατινικά σε μία συμβολική κίνηση, να ενώσουν τις κλασικές γλώσσες στην κοιτίδα του κλασσικού κόσμου.

Εγγραφείτε τώρα και εξασφαλίστε την θέση σας για την  μοναδική αυτή εκδήλωση  με θέμα τις διαχρονικές αξίες στα κλασσικά κείμενα.

Δέκα εξαιρετικοί καθηγητές στους Δελφούς.

Σήμερα στις 17:30, ώρα Ελλάδος, για την ζωντανή συνδεση από το κέντρο του αρχαίου κόσμου για το μοναδικό Delphi Classics, Classics in Praxis.

Επιστολή Ν. Κεραμέως στους Έλληνες του εξωτερικού. Η πλατφόρμα apodimoi.gov.gr σε λειτουργία από τον Σεπτέμβριο.

Επιστολή με την οποία γνωστοποιεί τη νομοθέτηση της άρσης όλων των περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων του εξωτερικού απέστειλε στους Έλληνες

Read More »