Επίσκεψη Αντιπροσωπείας AHEPA στη Διοίκηση Ταχέων Σκαφών 

Τη Διοίκηση Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ) και το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) επισκέφθηκε πρόσφατα αντιπροσωπεία του τμήματος του American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) HJ – 04 «ΣΟΛΩΝ» Χαλανδρίου όπου ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και δραστηριότητες τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες και δραστηριότητες της ΔΤΣ και του ΑΣ, ενώ επισκέφθηκαν την πυραυλάκατο ΡΟΥΣΣΕΝ, την Φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ και το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.

06
Επίσκεψη Αντιπροσωπείας AHEPA στο Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ

Η προσπάθεια ένωσης των Ελλήνων Φοιτητών με τον Επιχειρηματικό Κόσμο της Αμερικής

Τα προσδοκώμενα οφέλη από την εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας -ΗΠΑ στον τομέα της εκπαίδευσης ανέπτυξε ο Φιοραβάντες Βασίλειος, φοιτητής οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μιλώντας

Read More »

«Χρυσή» στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Πορτογαλία

Την πρώτη θέση και το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει στον ακοντισμό στα 63,65 μέτρα η Ελίνα Τζένκο στο Ευρωπαικό Κύπελλο ρίψεων το Σάββατο (12/3) στη Λεϊρία της Πορτογαλίας.

Read More »

ο Jeff Bezos και η Amazon επέλεξαν τη Νάξο ως πρώτο διεθνή σταθμό του προγράμματος “Smart Island”

Στη συμβολή του ψηφιακού μετασχηματισμού στην προσπάθεια απελευθέρωσης των παραγωγικών δυνάμεων που διαθέτει η χώρα αναφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυριάκος Πιερρακάκης στον χαιρετισμό

Read More »