Καναδάς: Οικονομικό Φόρουμ στο Τορόντο

17-18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε  το Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο με την παρουσία πολιτικών, διπλωματικών και οικονομικών ηγετών από Ελλάδα και Καναδά.

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Delphi Economic Forum και την  Enterprise Greece, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρωτοβουλία Καναδά καθώς και με την υποστήριξη του Ελληνικού-Καναδικού και του Καναδικού-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Οι συζητήσεις στοχεύαν στην ενίσχυση των Ελληνοκαναδικών σχέσεων με φόντο το τοπίο των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και την προοπτική συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Καναδά στην ενέργεια και στην εξορυκτική δραστηριότητα.

Ο Καναδάς είναι μια χώρα που δεν αντιμετωπίζει τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης, τόσο από πλευράς επάρκειας, όσο και υψηλών τιμών διότι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας βασίζεται στις φθηνές και καθαρές εγχώριες πηγές.

Στο Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο του Καναδά βρέθηκε η Ελληνική κυβερνητική αποστολή υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση και τους Ιωάννη Σμυρλή, καθώς και  μέλη του ΔΣ της ΠΑΔΕΕ-WHIA. 

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Τον Γενικό Πρόξενο στη Μαριούπολη Μανώλη Ανδρουλάκη υποδέχθηκε στην Αθήνα ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης. Ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην πατρίδα

Read More »

Tον Πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά George Fuey συνάντησε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά, George Furey, πραγματοποίησε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, και με τους Γερουσιαστές Leo Housakos, Raymonde Saint-Germain, Tony Loffreda και

Read More »