Καναδάς: Οικονομικό Φόρουμ στο Τορόντο

17-18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε  το Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο με την παρουσία πολιτικών, διπλωματικών και οικονομικών ηγετών από Ελλάδα και Καναδά.

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Delphi Economic Forum και την  Enterprise Greece, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρωτοβουλία Καναδά καθώς και με την υποστήριξη του Ελληνικού-Καναδικού και του Καναδικού-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Οι συζητήσεις στοχεύαν στην ενίσχυση των Ελληνοκαναδικών σχέσεων με φόντο το τοπίο των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και την προοπτική συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Καναδά στην ενέργεια και στην εξορυκτική δραστηριότητα.

Ο Καναδάς είναι μια χώρα που δεν αντιμετωπίζει τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης, τόσο από πλευράς επάρκειας, όσο και υψηλών τιμών διότι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας βασίζεται στις φθηνές και καθαρές εγχώριες πηγές.

Στο Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο του Καναδά βρέθηκε η Ελληνική κυβερνητική αποστολή υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση και τους Ιωάννη Σμυρλή, καθώς και  μέλη του ΔΣ της ΠΑΔΕΕ-WHIA. 

INTERCESSORY PRAYER SERVICE FOR UKRAINE

Με μηνύματα συμπαράστασης προς τον ουκρανικό λαό και απόλυτης καταδίκης της ρωσικής εισβολής, τελέστηκε χθες στον Καθεδρικό Ορθόδοξο Ιερό Ναό της Ουκρανικής Εκκλησίας στο Μανχάταν

Read More »

Νέα Υόρκη: Τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ΕΛπιδοφόρος

Τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, υποδέχθηκε στη Νέα Υόρκη, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος πραγματοποιεί έως και τις 12 Οκτωβρίου την πρώτη επίσημη επίσκεψή του

Read More »