ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Βοστώνη. Η.Π.Α.

Στο γενικό Ελληνικό προξενείο της Βοστώνης βρέθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για να παραστεί στην τελετή έναρξης του διάσημου Μαραθωνίου της Βοστώνης.

Ο κ Μπακογιάννης αφού παρέδωσε τέσσερα στεφάνια από επιχρυσωμένα κλαδιά ελιάς από την Ελλάδα στην αθλητική Ένωση της πόλης για τους νικητές του 126ου Μαραθωνίου της Βοστώνης, δήλωσε πως είναι πολύ συγκινημένος που εκπροσωπεί τη γενέτειρα της Δημοκρατίας και των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο θεσμός της παράδοσης των ελληνικών στεφανιών που πραγματοποιείται εδώ και περίπου τέσσερις δεκαετίες στη Βοστώνη, καθιερώθηκε από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη, σε συνεργασία με την ομογενειακή οργάνωση Alpha Omega.

ΔΕΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Σήμερα Παρασκευή στις 17:30 συντονιζόμαστε στην ψηφιακή πλατφόρμα  https://delphiclassics.liveon.tech/panel/register   για να παρακολουθήσουμε το πώς γίνεται να εκσυγχρονιστούν οι κλασικές γλώσσες, στην πράξη. ​Ο Juan Coderch, ο Benjamin

Read More »

Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ.

Μήνυμα Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη προς τον Απόδημο Ελληνισμό για την εορτή του Πάσχα Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,Απανταχού Έλληνες και Ελληνίδες, Η σταύρωση και η

Read More »