Νέα Υόρκη: Συνάντηση γνωριμίας του νέου Γενικού Πρόξενου με ΜΜΕ και δημοσιογράφους

Ρεπορτάζ για το Hellenic DNA: Άννα Σαρηγιάννη.

img 6680 orig
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ΦΩΤΟ: ΑΝΝΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ)

Συνάντηση γνωριμίας δημοσιογράφων με το νέο Γενικό Πρόξενο στη Νέα Υόρκη. 

Με τους εκπροσώπους των ομογενειακών ΜΜΕ  συναντήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Γενικό Προξενείο, ο νέος γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

img 6675 orig

Αρχικά κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους και για την αποδοχή της πρόσκλησης, επισήμανε  οτι η ενότητα είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθούν οι στόχοι ειδικά σε μια περίοδο όπου θα ψηφίσουν για πρώτη φορά οι Απόδημοι από τον τόπο καταγωγής τους. 

Τέλος ο νέος Γενικός  Πρόξενος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή της άφιξης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στο σχολείο του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ, προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα από τη δουλειά που γίνεται εκεί.

Ο νέος Γενικός Πρόξενος αναφέρθηκε και στην αφιξή του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που προς τιμήν του  έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με τις ομογενειακές οργανώσεις, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Loeb Boathouse, στο Σέντραλ Παρκ.

img 6682 orig

Καλιφόρνια: Κατώτατο ωρομίσθιο 20 δολαρίων πλέον στα fast food

Οι εργαζόμενοι σε εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης (fast-food) στην Καλιφόρνια θα κερδίζουν τουλάχιστον 20 δολάρια την ώρα και θα έχουν λόγο στη θέσπιση προτύπων στον χώρο εργασίας τους, προβλέπει ο νέος νόμος που υπέγραψε

Read More »

Για «παρωδία δικαιοσύνης» μίλησε ξανά ο Τραμπ, μετά τη σύλληψή του και την καταβολή χρηματικής εγγύησης

Αφού υποβλήθηκε στη νομική διαδικασία σύλληψης, φωτογράφισης, λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων και καταβολής χρηματικής εγγύησης για την απελευθέρωσή του υπό όρους, ο κρατούμενος υπ’ αριθμόν P01135809

Read More »