Νέα Υόρκη: Συνάντηση γνωριμίας του νέου Γενικού Πρόξενου με ΜΜΕ και δημοσιογράφους

Ρεπορτάζ για το Hellenic DNA: Άννα Σαρηγιάννη.

img 6680 orig
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ΦΩΤΟ: ΑΝΝΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ)

Συνάντηση γνωριμίας δημοσιογράφων με το νέο Γενικό Πρόξενο στη Νέα Υόρκη. 

Με τους εκπροσώπους των ομογενειακών ΜΜΕ  συναντήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Γενικό Προξενείο, ο νέος γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

img 6675 orig

Αρχικά κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους και για την αποδοχή της πρόσκλησης, επισήμανε  οτι η ενότητα είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθούν οι στόχοι ειδικά σε μια περίοδο όπου θα ψηφίσουν για πρώτη φορά οι Απόδημοι από τον τόπο καταγωγής τους. 

Τέλος ο νέος Γενικός  Πρόξενος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή της άφιξης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στο σχολείο του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ, προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα από τη δουλειά που γίνεται εκεί.

Ο νέος Γενικός Πρόξενος αναφέρθηκε και στην αφιξή του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που προς τιμήν του  έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με τις ομογενειακές οργανώσεις, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Loeb Boathouse, στο Σέντραλ Παρκ.

img 6682 orig

Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού. Ο θεσμός με ιδιαίτερη σημασία για την χώρα μας και τους δεσμούς της με την Ελληνική Διασπορά.

Ο Γερουσιαστής του Ρόουντ Άιλαντ Λου Ραπτάκης ηγείται μιας ομάδας 25 Eλληνοαμερικανών νομοθετών από όλη την Αμερική, οι οποίοι καλούν τα μέλη τους στο Κογκρέσο

Read More »