ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Βοστώνη. ΗΠΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 χρόνια, η Βοστώνη ξανάσυνδέετε αεροπορικώς με την Αθήνα με την νέα απευθείας πτήση της DELTA AIRLINES.

Το σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα, γιορτάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη καθώς ο Γενικός Πρόξενος Στρατός Ευθυμίου υποδέχτηκε τον Κυβερνήτη Michael Dukakis, τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Delta Airlines Chuck Imhof, τον Πρόεδρο Lew Evangelides την CEO Lisa Wieland, τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο καθώς και πολλούς παράγοντες της ομογένειας και ταξιδιωτικούς φορείς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πληροφορίες του Hellenic DNA απο ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Αμερική, τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια άξια σχολιασμού κινητικότητα με ισχυρή αύξηση της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα, κυρίως για το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν πως ο τουρισμός από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Ελλάδα φέτος, θα προσεγγίσει τα επίπεδα του 2019 και ενδεχομένως και να τα ξεπεράσει.

​Ηδη στα μεγάλα κεντρικά αθηναϊκά ξενοδοχεία, στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Αττικής η παρουσία των Αμερικανών γίνεται εύκολα αισθητή, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη χρονιά.

278446333 2139760529534998 955029523215329729 n orig
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ MICHAEL DUKAKIS

Ουάσιγκτον. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στην αμερικανική πρωτεύουσα. (Video)

Ο ρόλος της εκπαιδευτικής συνεργασίας ως πυλώνα για τη περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνοαμερικανικών σχέσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που διοργάνωσε το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Read More »