ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Βοστώνη. ΗΠΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 χρόνια, η Βοστώνη ξανάσυνδέετε αεροπορικώς με την Αθήνα με την νέα απευθείας πτήση της DELTA AIRLINES.

Το σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα, γιορτάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη καθώς ο Γενικός Πρόξενος Στρατός Ευθυμίου υποδέχτηκε τον Κυβερνήτη Michael Dukakis, τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Delta Airlines Chuck Imhof, τον Πρόεδρο Lew Evangelides την CEO Lisa Wieland, τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο καθώς και πολλούς παράγοντες της ομογένειας και ταξιδιωτικούς φορείς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πληροφορίες του Hellenic DNA απο ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Αμερική, τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια άξια σχολιασμού κινητικότητα με ισχυρή αύξηση της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα, κυρίως για το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν πως ο τουρισμός από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Ελλάδα φέτος, θα προσεγγίσει τα επίπεδα του 2019 και ενδεχομένως και να τα ξεπεράσει.

​Ηδη στα μεγάλα κεντρικά αθηναϊκά ξενοδοχεία, στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Αττικής η παρουσία των Αμερικανών γίνεται εύκολα αισθητή, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη χρονιά.

278446333 2139760529534998 955029523215329729 n orig
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ MICHAEL DUKAKIS

Πάσχα 2023. Χριστός Ανέστη με υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Οικουμένης

«Ελληνίδες και Έλληνες του κόσμου, Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες. Μήνυμα Υφυπουργού Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη, προς τον Απόδημο Ελληνισμό για την εορτή του Πάσχα. Στο σημερινό

Read More »

Ιλινόις. ΗΠΑ. Τα Ελληνόπουλα του Orpheus Youth χορεύουν παραδοσιακούς χορούς στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους (Video)

Το Ελληνικό Φεστιβάλ στην περιοχή Niles στο Ιλινόις. Το συγκρότημα Ορφέας «Νέα Γενιά» παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς κατά τη διάρκεια του Ελληνικού Φεστιβάλ στην Ελληνική Ορθόδοξη

Read More »