ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, TO ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ TOY DELPHI FORUM.

Με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας διαλόγου και επικοινωνίας το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνο-Αμερικανικό Συμβούλιο Ηγεσίας, οργανώσαν τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαρτίου στην Ουάσιγκτον, το 2ο συνέδριο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Ανατολική Μεσόγειο και τα Δυτικά Βαλκάνια.

Με επίκεντρο την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και το ρόλο της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ηγετικές προσωπικότητες από όλο το φάσμα της πολιτικής και οικονομικής δραστηριότητας έδωσαν συγκεκριμένες απαντήσεις στα φλέγοντα ζητήματα με έμφαση στα ζητήματα ενέργειας, ασφάλειας και οικονομικής ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης, σημαντικοί ηγέτες από διαφορετικούς τομείς της κοινωνίας, όπως κυβερνητικά στελέχη, επιφανείς μελετητές και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί συμμετύχαν σε συζητήσεις και αναλύσεις.

275753413 360124802680346 7158657929410104824 n

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίσαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, o γερουσιαστής της Πολιτείας Νιου Τζέρσεϊ, Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ο νέος Πρέσβης της Ελλάδος που μέχρι τον Ιούνιο του 2022 θα βρίσκεται στην Αθήνα, George Tsounis και ο απερχόμενος Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρυ Πάιατ.

img 1165 orig
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΛΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΕΝΕΝΤΕΖ
1647370294234
ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ERIKA OLSON, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ENDY ZEMENIDES

Σε ένα απο τα πάνελ του Delphi Economic Forum συμμετείχε και ο Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  με την Deputy Assistant Secretary of State Erika Olson, τον Group Managing Director Axia Ventures Group Αντώνη Αχιλλεούδη και συντονιστή τον Executive director of the Hellenic American Leadership Council Endy Zemenides.

Η Ελληνοαυστραλή μουσικοσυνθέτης «Vassy» έλαβε την πρώτη της Πλατινένια Πλακέτα Μουσικοσυνθέτη από την National Music Publishers’ Association

Η Ελληνοαυστραλή μουσικοσυνθέτης και ερμηνεύτρια, Βασιλική Καραγιώργου, γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Vassy», έλαβε την πρώτη της Πλατινένια Πλακέτα Μουσικοσυνθέτη (Song Writers Platinum Plaque) από

Read More »