Λος Άντζελες. 18ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου

Το 18ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες άρχισε στη 1 Ιουνίου και θα δώσει στους αμερικανούς σινεφίλ μια καλή γεύση από ταινίες της πρόσφατης ελληνικής παραγωγής για 9 μέρες, μέχρι τις 9 Ιουνίου.

Μια σημαντική πτυχή του φετινού Los Angeles Greek Film Festival, είναι η παρουσίαση βραβευμένων ελληνικών τηλεοπτικών σειρών και της πλατφόρμας Ertflix International της ΕΡΤ, η οποία είναι χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ.

La 1
18ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες

Μέσω αυτής, οι Έλληνες της διασποράς πλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά αγαπημένες ελληνικές σειρές και τα κανάλια της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης ανα τον κόσμο.

Ένα μπράβο στους εθελοντές του φεστιβάλ και στον καλλιτεχνικό του διευθυντή Αριστοτέλη Κατωπόδη που με το συγκεκριμένο φεστιβάλ κάθε χρόνο, συμβάλλει ουσιαστικά στην σύσφιξη των σχέσεων της Ομογένειας των ΗΠΑ με την Ελλάδα.

La
Αμερικανοί σινεφίλ παρακολουθούν ταινίες της πρόσφατης Ελληνικής παραγωγής.

📷: LAGFF

Αφιέρωμα στις Ελληνοαμερικανίδες από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον και την Οργάνωση “Οι θυγατέρες της Πηνελόπης”

Αφιέρωμα στις Ελληνοαμερικανίδες θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον σε συνεργασία με την γυναικεία οργάνωση των ΑΧΕΠΑ, “Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης”. Η εκδήλωση θα

Read More »