Νέα Υόρκη: 30 Απριλίου η παρέλαση της ομογένειας για την 25η Μαρτίου στη 5η Λεωφόρο του Μανχάτταν.

Στο Μινωικό Σπίτι στην Αστόρια πάρθηκε η απόφαση από την Επιτροπή Παρελάσεως της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

IMG 6492
Photo: Hellenic DNA (2022)

Οι προετοιμασίες της Παρελάσεως για την 202η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, που θα γίνει την Κυριακή, 30 Απριλίου 2023, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν έχουν ξεκινήσει.

IMG 6461
Photo: Hellenic DNA (2022)

Η Επιτροπή Παρελάσεως με πρόεδρο τον Πρόεδρο του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής, κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, έδωσε το σύνθημα για μια μεγαλειώδη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Την μεγαλύτερη παρέλαση που διεξάγεται στην Αμερική και γενικότερα εκτός Ελλάδος με παράδοση 84 ετών, όπου χιλιάδες Ελληνοαμερικανοί κατακλύζουν την 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Δείτε το βίντεο του Δημήτρη Πανάγου απο το GreekNewsUSA.com εδώ:

Νέα Υόρκη. Θέατρο. Raving Reason. Νέο έργο εμπνευσμένο απο τις Βάκχες του Ευριπίδη

Το έργο διαδραματίζεται σε έναν δυστοπικό κόσμο του κοντινού μέλλοντος, στον οποίο οι κλιματικές καταστροφές και οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις

Read More »

Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού. Ο θεσμός με ιδιαίτερη σημασία για την χώρα μας και τους δεσμούς της με την Ελληνική Διασπορά.

Ο Γερουσιαστής του Ρόουντ Άιλαντ Λου Ραπτάκης ηγείται μιας ομάδας 25 Eλληνοαμερικανών νομοθετών από όλη την Αμερική, οι οποίοι καλούν τα μέλη τους στο Κογκρέσο

Read More »