56 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από τις ΗΠΑ και τον Καναδά φέτος. Και θα συνεχίζουν να αυξάνονται μέσα στο καλοκαίρι.

Το 2023 ο τουρισμός να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την Ελληνική οικονομία. Οι επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεπεράσουν σημαντικά φέτος το 1 εκατομμύριο του 2022, καθώς οι μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές ενισχύουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς την Ελλάδα. 

Στις 11 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη απευθείας πτήση από τις ΗΠΑ στο «Ελ. Βενιζέλος» ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Νωρίτερα από ποτέ, θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη απευθείας πτήση και στο Ν. Αιγαίο -και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου– όπως προανήγγειλε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Elafonisos island
Ελαφόνησος.

Προχωρούν όμως και οι συζητήσεις για νέες πτήσεις από χώρες όπως η Αυστραλία η Κίνα που το 2022 ήταν κλειστή λόγω των περιοριστικών μέτρων για την COVID-19.

Από την 1η Μαρτίου λοιπόν όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου θα είναι έτοιμοι προκειμένου να υποδεχτούν τους ταξιδιώτες που θα έρχονται από νωρίς στη χώρα μας, σε ξενοδοχεία, καταλύματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Ο εμπορικός κόσμος και η πρωτογενής παραγωγή στηρίζουν και θα στηρίζονται από τον τουρισμό.

Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ ως «Έλληνας Ομογενής της Χρονιάς για το 2023 (Video)

«Έλληνας Ομογενής της Χρονιάς για το 2023» ο Νικόλας Παγώνης! Της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη. Για την πολυετή εθελοντική, φιλανθρωπική και κοινωνική του προσφορά στον Ελληνισμό και

Read More »

Ομογενείς Βουλευτές της ΠΑ.Δ.Ε.Ε. επισκέπτονται την Κύπρο. (Video) 

Κύπρος. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχτηκε χθες Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού στο Προεδρικό Μέγαρο.  Το Κυπριακό, θέματα

Read More »