Λας Βέγκας. Νέος Ύπατος Πρόεδρος της Οργάνωσης AHEPA ο Σάββας Τσίβικος. Το Hellenic DNA του εύχεται Καλή Δύναμη! ΑΞΙΟΣ! (Video)

Λας Βέγκας. Το Συνέδριο τής AHEPA στο Las Vegas εξέλεξε νέο Πρόεδρο. Τον Σάββα Τσίβικο.

Ο Σάββας Τσίβικος είναι Κύπριος στην καταγωγή, είναι πετυχημένος επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, είναι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της κυπριακής κοινότητας στην Νέα Υόρκη και πρώην ύπατος Γραμματέας της AHEPA.

Αγαπητέ φίλε Σάββα Τσίβικε, Πρόεδρε της AHEPA, για το σημαντικότατο έργο πού αναλαμβάνεις, το Hellenic DNA σου εύχεται από καρδιάς καλή και παραγωγική θητεία! ΑΞΙΟΣ!!!

Δείτε τι είπε πριν λίγους μηνές στην κάμερα του Hellenic DNA ο Σάββας Τσίβικος
Tsivvicos
Ο Σάββας Τσίβικος με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Φωτογραφία αρχείου, Στέλιος Λάμπρου.
Tsivicos ahepa
Λας Βέγκας. ΗΠΑ. Από αριστερά διακρίνονται ο πρόεδρος των Υιών του Περικλή, Αλεκ Εκονομάκης, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA Σάββας Τσίβικος, η ύπατη πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης, Μαριάνθη Τρεπέδη (Marianthi Treppiedi) και η πρόεδρος των Θεραπαινίδων της Αθηνάς, Άλι Τσενέκος.

Video: Hellenic DNA USA

Photos: Stellios Lambrou

CNN (Travel). Το Κάστρο των Ιπποτών στην Ρόδο ένα από τα ομορφότερα του κόσμου

To CNN (Travel) δημοσιεύει άρθρο του  Joe Yogerst με τίτλο World’s most beautiful castles όπου παρουσιάζει τα ομορφότερα κάστρα του κόσμου. Μεταξύ αυτών παρουσιάζει και το Κάστρο των Ιπποτών στην Ρόδο. Επισημαίνεται ότι αυτό το κλασικό

Read More »

Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ του κόσμου. Η Μελβούρνη μεταμορφώνεται σε μια δυναμική ελληνική μητρόπολη

Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ του κόσμου. Στην καρδιά της Μελβούρνης, στην Αυστραλία υπάρχει ένας δρόμος που έχει ιστορικά συνδεθεί με τον ελληνισμό. Η οδός Lonsdale

Read More »

Λας Βέγκας. Νέος Ύπατος Πρόεδρος της Οργάνωσης AHEPA ο Σάββας Τσίβικος. Το Hellenic DNA του εύχεται Καλή Δύναμη! ΑΞΙΟΣ! (Video)

Λας Βέγκας. Το Συνέδριο τής AHEPA στο Las Vegas εξέλεξε νέο Πρόεδρο. Τον Σάββα Τσίβικο. Ο Σάββας Τσίβικος είναι Κύπριος στην καταγωγή, είναι πετυχημένος επιχειρηματίας

Read More »