Ουάσινγκτον. Καπιτώλιο. Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν της Υφυπουργού Εξωτερικών Ουάσινγκτον. Καπιτώλιο (Video)

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν της υφυπουργού Εξωτερικών Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου οργάνωσε η ομάδα ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο (Hellenic Caucus) την Τρίτη το απόγευμα στο Καπιτώλιο.

Η κ. Παπαδοπούλου επέστρεψε για υπηρεσιακούς λόγους στην Ουάσιγκτον, όπου υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα ως πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ, δίνοντας την ευκαιρία στο Hellenic Caucus να διοργανώσει μια αποχαιρετιστήρια δεξίωση προς τιμήν της.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών κορυφαίοι Αμερικανοί νομοθέτες, όπως ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ, και ο επικεφαλής της δημοκρατικής μειοψηφίας στη Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Γκρέγκορι Μικς.

Επιπλέον συμμετείχαν συνεργάτες μελών του Κογκρέσου, καθώς και οι Ελληνοαμερικανοί βουλευτές Κρις Πάπας, Γκας Μπλιράκης, Νικόλ Μαλλιωτάκη, Τζον Σαρμπάνης, και Ντίνα Τίτους, με τους όποιους η κ. Παπαδοπούλου είχε συνεργαστεί στενά καθ’ όλη τη διάρκεια της πρεσβευτικής της θητείας.

Δείτε το αποκλειστικό Βίντεο του Hellenic DNA από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Η τεως Πρέσβης της Ελλάδας στην Αμερική μίλησε πριν μερικούς μήνες στην κάμερα μας για την ζωή της και για την καριέρα της στις ΗΠΑ.

Πηγή Κειμένου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βίντεο: Hellenic DNA

Νεα Υόρκη. Το Συνέδριο Capital Link με εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου

Με κεντρικό θέμα “Sustaining Growth & Investment Momentum”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,  εξαιρετική συμμετοχή και με την ένθερμη υποστήριξη της ελληνικής επιχειρηματικής και χρηματοοικονομικής κοινότητας,

Read More »