Αποκριά, η Ελληνική!!

Χιλιάδες πολύχρωμοι καρναβαλιστές σε όλη την Ελλάδα, δημιούργησαν ποτάμια κεφιού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών, σε πολλές πόλεις της Ελλάδος.

Απόκριες. Μια γιορτή που μικροί και μεγάλοι την αγαπούν και την περιμένουν πώς και πώς. Μια γιορτή γεμάτη χρώμα, χορό και γλέντι που υπόσχεται να διώξει μακριά, έστω και για λίγο, την κατήφεια των καιρών.

Αρκετές περιοχές της Ελλάδας γιορτάσαν με τον δικό τους τρόπο τις Αποκριές.

Από την Πάτρα και την Ξάνθη και από την Χαλκιδική έως το Ρέθυμνο «φανατικοί» καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους για χορό και διασκέδαση.

Ο Ερυθρός Σταυρός με διασώστες και νοσοκόμους αλλά και οι αστυνομικές αρχές βρίσκονταν επί ποδός, ώστε να διευκολύνουν και να βοηθήσουν τους επισκέπτες

ΑΠΟΚΡΙΕςς
Απόκριες. Μια γιορτή γεμάτη χρώμα, χορό και γλέντι που υπόσχεται να διώξει μακριά, έστω και για λίγο, την κατήφεια των καιρών. Photo: Hellenic DNA

Restaurant Week. 600 εστιατόρια στην Νέα Υόρκη προσφέρουν το μενού τους με χαμηλές τιμές. 16 Ιανουαρίου με 4 Φεβρουαρίου.

Η Νέα Υόρκη είναι ο απόλυτος παράδεισος με πολλά πολυσυλλεκτικά εστιατόρια, και καλό φαγητό για όσους θέλουν να δοκιμάσουν γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου.

Read More »