Δεν θα μεταβεί τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είχε προγραμματιστεί

Ανατροπή στα σχέδια του πρωθυπουργού προκάλεσε η νόσησή του με γρίπη Α Η1Ν1.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στο γεγονός, διευκρινίζοντας ότι η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ είναι από αμφίβολη έως απίθανη.

«Ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από το Νταβός διεγνώσθη θετικός στην γρίπη Α Η1Ν1. Η επίσκεψή του στις ΗΠΑ καθίσταται αμφίβολη έως απίθανη να γίνει», είπε ο κ. Μαρινάκης, διευκρινίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης σε όσες εκδηλώσεις μπορεί».

Προς ολιγοήμερη αναβολή οδεύει και το Υπουργικό Συμβούλιο. Όπως είπε: «Το υπουργικό συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για αύριο αλλά αν δεν καταστεί εφικτό θα αναβληθεί. Θα επαναξιολογείται με βάση την πορεία της γρίπης. Αν δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός θα αναβληθεί αλλά για λίγες ημέρες».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την Τετάρτη τις ΗΠΑ, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και επαφές με την ομογένεια.

24 01 19 0016 DPD1611
Μετά την επιστροφή από το Νταβός, επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ είναι από αμφίβολη έως απίθανη.

Ελπιδοφόρος: “Ένα θαύμα που εξηγείται μόνο πνευματικά” η επιστροφή του ελληνικού Ευαγγελίου

Ως ένα «θαύμα που εξηγείται μόνο πνευματικά», χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος την επιστροφή στη Μονή Εικοσιφοίνισσας ενός από τα παλαιότερα στον κόσμο και καλύτερα σωζόμενα ελληνικά

Read More »