Γυναίκες στο Φώς. Ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης και αυτογνωσίας, από την συγγραφέα των μεγάλων best seller Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη!

Γυναίκες στο Φώς.

Ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης και αυτογνωσίας, ένας ύμνος στην φιλία, στην αγάπη και στον έρωτα, από την συγγραφέα των μεγάλων best seller Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη!


Θεατρικό έργο βασισμένο στα μυθιστορήματα της ομογενούς συγγραφέως Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΞΥΠΟΛΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ, που αποτελούν την ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!

Το έργο το οποίο έχει τη μορφή του μιούζικαλ με τραγούδια γραμμένα σε στίχους της συγγραφέως Ιουστίνης Φραγκούλη Αργύρη, έχει μελοποιήσει η μουσικός και ερμηνεύτρια Παναγιώτα Τσίτσου.

Η θεατρική προσαρμογή της Τριλογίας της Λευκάδας (Ψηλά Τακούνια Για Πάντα, Ξυπόλυτες στην Άμμο, Κορίτσια στη Βεράντα) έχει γίνει από το θεατρικό σχήμα ΕΚΦΡΑΣΗ της ομογενούς σκηνοθέτριας Nancy Athan-Mylonas σε διασκευή και επιμέλεια των Κωνσταντίνας Γκότση και Ζήνας Τζάρα.

Παραστάσεις:

3,4 Φεβρουαρίου στο Τορόντο.
18 Φεβρουαρίου στο Μοντρεάλ.
4 Αυγούστου Γιορτές Λόγου και Τέχνης Λευκάδας.

Για εισιτήρια τηλεφωνείστε στα 514-814-3064 και 438-822-7047
Ή γράψτε στο [email protected]

Η ιστορία του έργου.

Έξι κορίτσια, έξι συμμαθήτριες, που μεγάλωσαν ανέμελα στις γειτονιές του πιο όμορφου νησιού του Ιονίου στην αιχμή της εφηβείας τους.

Η Τζούλια, η Έμυ, η Αθηνά, η Καίτη, η Νάνσυ, η Μαρία…
Κάθε μία τόσο διαφορετική από την άλλη, κι όμως τόσο όμορφες και τόσο αγαπημένες.

Ο χρόνος κι η ζωή θα τις σκορπίσει στους πέντε ανέμους. Θα τις ξαναφέρει κοντά και πάλι στα σαράντα τους, η νοσταλγία κι η άσβεστη αγάπη για τον τόπο τους.

Μια επανασύνδεση, είκοσι χρόνια μετά, που θα γίνει η αιτία να αποκαλυφθούν κενά και τραύματα του παρελθόντος, που στοιχειώνουν το τώρα και απειλούν το αύριο…

Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το τραγικό γεγονός της αυτοχειρίας του πατέρα της Τζούλιας πριν πολλά χρόνια, που ανέτρεψε τη ζωή της και την έδιωξε βίαια, μακριά απ᾽ το νησί.

Κι ύστερα… Οι φίλες χάθηκαν, οι ζωές τους άλλαξαν,
κάποιες ακολούθησαν τα όνειρά τους, άλλες έπεσαν θύματα στους εφιάλτες τους…

Όμως η φιλία υπήρχε πάντα εκεί, βάλσαμο στην καρδιά που δεν κουράζεται ποτέ να πονά και ν᾽αγαπά…

Ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης και αυτογνωσίας, ένας ύμνος στην φιλία, στην αγάπη και στον έρωτα, από την συγγραφέα των μεγάλων best seller Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη!

415491039 2166230173723947 2537201066350750961 n 1

Επιστολή Ν. Κεραμέως στους Έλληνες του εξωτερικού. Η πλατφόρμα apodimoi.gov.gr σε λειτουργία από τον Σεπτέμβριο.

Επιστολή με την οποία γνωστοποιεί τη νομοθέτηση της άρσης όλων των περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων του εξωτερικού απέστειλε στους Έλληνες

Read More »