Σταθερή η προσφορά του Hellenic Relief Foundation

Μετά τη μεγάλη διανομή του Δεκεμβρίου ενόψει των εορτών, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και του συλλόγου Pan Gregorian και του φιλανθρωπικού τους Ιδρύματος PGEI Of AMERICA CHARITABLE FOUNDATION του New Jersey, οι τακτικές μηνιαίες διανομές συνεχίστηκαν κανονικά. 

Έτσι τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Φεβρουάριο με την υποστήριξη του Hellenic Relief Foundation που εξασφαλίζει πάντα τα σταθερά μηνιαία πακέτα τροφίμων με βασικά είδη (αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, γάλα, πελτέ κ.λπ.), καθώς και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων και του Ομίλου Ν. Κωνσταντόπουλου οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν πακέτα με τρόφιμα, αλλά και να επιλέξουν ενδύματα και υποδήματα.

  Κατά τη διανομή του Ιανουαρίου κόπηκε και η βασιλόπιτα παρουσία ωφελούμενων και εθελοντών.

Οι δύο διανομές πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του HRF και της ΕΛΕΘΣΥ στην Αθήνα υπό την καθοδήγηση της υπευθύνου κας Μαρίας Σιούρδη και τη βοήθεια των εθελοντών Σούλας Μπέλη, Αντωνίας Παντουβάκη, Έμυς Σπανού. 

Υποστηρικτές μας με σκοπό των εμπλουτισμό των σταθερών πακέτων τροφίμων οι εταιρείες: Τράπεζα Τροφίμων, Μπαρμπα-Στάθης, Αγροβιμ, ΦΡΗΣΛΑΝΤ ΚΑΜΠΙΝΑ, Arla Foods, Softex, Tottis-Bingo αλλά και ανώνυμοι οι οποίοι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις προσφέροντας λάδι, ζυμαρικά κ.α.