Συγκέντρωση χρημάτων από τις Η.Π.Α. προς αγορά και διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα.

To Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης (Hellenic Relief Foundation) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δρύθηκε το 2012 με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων στις Η.Π.Α. προς αγορά και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα.

02

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου ξεκίνησε η τακτική μηνιαία διανομή που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Hellenic Relief Foundation που εξασφαλίζει πάντα τα σταθερά μηνιαία πακέτα τροφίμων με βασικά είδη (αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, γάλα, πελτέ κ.λπ.), καθώς και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων και του Ομίλου Ν. Κωνσταντόπουλου. 

Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν πακέτα με τρόφιμα, αλλά και να επιλέξουν ενδύματα και υποδήματα προσφορά μεγάλου τμήματος των οποίων προήλθε από τη δράση συλλογής της εταιρείας Καραμολέγκος.

Η διανομή πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του HRF και της ΕΛΕΘΣΥ στην Αθήνα υπό την καθοδήγηση της υπευθύνου κας Μαρίας Σιούρδη και τη βοήθεια των εθελοντών Σούλας Μπέλη και Αντωνίας Παντουβάκη. 

Υποστηρικτές μας με σκοπό των εμπλουτισμό των σταθερών πακέτων τροφίμων οι εταιρείες: Τράπεζα Τροφίμων, Μπαρμπα-Στάθης, Αγροβιμ, Arla Foods, Καραμολέγκος ΑΕΒΕ, Μύλοι Λούλη, Φρήσλαντ Καμπίνα  αλλά και ανώνυμοι οι οποίοι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις προσφέροντας λάδι, ζυμαρικά κ.α.

04

Κωνσταντινούπολη: Με αφορμή την 25η Μαρτίου, μεγάλη έκθεση που απεικονίζει τη μεγαλειώδη και διαχρονική παρακαταθήκη της κλασικής Ελλάδας

Το διεθνώς γνωστό φωτογραφικό έργο του Robert McCabe καταγράφει έξοχα την ιστορία, τον πολιτισμό και την ομορφιά της Ελλάδας, ακολουθώντας τα χνάρια της ιστορίας και

Read More »