Η Ομογένεια τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η υποεπιτροπή πολιτιστικών της Επιτροπής Παρελάσεως καλεί τους ομογενείς να παραστούν στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας με την επωνυμία «Life Changing Advise for Women over 40».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθείτο απόγευμα της Κυριακής, 12ης Μαρτίου 2023 στις 4.00 μ.μ. στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια στην διεύθυνση 22-51 29th Street, Astoria, NY, 11105 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν αναλάβει η Αυγή Μαρία Ατµατζίδου, σύµβουλος ψηφιακής διαδικτυακής ανάπτυξης, η Νοµική Καστανά, συµπρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως και Σοφία Στρουµπάκη, συνυπεύθυνη της επιτροπής λευκώµατος.

Η εκδήλωση θα έχεις ως ομιλητές την Δρ. Φλωρεντία Χριστοδουλίδου, η Δρ. Έβελυν Μπίλια-Λώλη, προσωρινή κοσμήτορα της Σχολής Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Πανεπιστηµίου Φέρφιλντ, Ειρήνη Σαρρή, κτηματομεσίτρια, Νάνσυ Παπαϊωάννου, σύμβουλος τράπεζας, και Αφροδίτη Δικαιάκου, Διαιτολόγο -Διατροφολόγο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και αμέσως μετά θα προσφερθούν κεράσματα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο (718) 204-6500.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου.

Με την ευκαιρία της Παγκόσµιας Ηµέρας της Γυναίκας, σας προσκαλούµε σε µια πολλά υποσχόµενη απογευµατινή εκδήλωση συµβουλευτικής φύσεως για γυναίκες άνω των σαράντα ετών.

Aυτό το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2023 στις 4 το απόγευµα στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο (22-51 29th Street, Astoria, NY, 11105).  Θα ακολουθήσει κέρασµα.

Οµιλήτριες:

  • Φλωρεντία Χριστοδουλίδου, Ιατρός Ειδ. Εσωτερική Παθολογία
  • Δρ. Έβελυν Μπίλια-Λώλη, Ψυχολόγος, Πρύτανης της Σχολής Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Πανεπιστηµίου του Φέρφιλντ και Μέλος Δ.Σ. Ελληνίδων Επαγγελµατιών
  • Ειρήνη Σαρρή, Κτηματομεσίτρια, Πιστοποιηµένη Ειδικός Διαπραγµατεύσεων, μέλος συλλόγου ΕλληνοΑµερικανίδων Επαγγελµατιών «AGAPW»
  • Νάνσυ Παπαιωάννου, ανώτερη σύµβουλος του Προέδρου και Διευθύνοντα Συµβούλου της τράπεζας ALMA
  • Αφροδίτη Δικαιάκου, Εγγεγραµένη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος (µεταπτυχιακό), Πιστοποιηµένη Δίγλωσση Εκπαιδευτικός (µεταπτυχιακό)

womans

Νέα Υόρκη. Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, πριν την μεγάλη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο για την 25η Μαρτίου

Δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου πριν από την μεγάλη παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην 5η

Read More »

Τορόντο. Παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Πλημμύρησε το Greek Town Danforth απο Έλληνες και Ελληνίδες της διασποράς

Επετειακές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Τορόντο του Καναδά από τους Έλληνες ομογενείς. Την παρέλαση οργάνωσε η ελληνική κοινότητα Τορόντο. Χιλιάδες

Read More »