Στις 25 Ιανουαρίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν

Εκτός από τα βραβεία του Γιώργου Λάνθιμου, στις Χρυσές Σφαίρες, ένας ακόμη Έλληνας πολίτης, απέσπασε δύο Χρυσές Σφαίρες για την ταινία του «Τα παιδιά του χειμώνα». Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον οσκαρικό σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν.

Η ταινία του Αλεξάντερ Πέιν απέσπασε βραβεία: A’ Ανδρικός Ρόλος σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ: Πολ Τζιαμάτι και B’ Γυναικείος Ρόλος: Ντα’Βάιν Τζόι Ρούντολφ για τα «Παιδιά του Χειμώνα».

Η νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 25 Ιανουαρίου.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ, ελληνικής καταγωγής, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Αλεξάντερ Πέιν βρέθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και παρουσίασε την ταινία «Τα παιδιά του χειμώνα» (The Holdovers), η οποία έχει προβληθεί σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ και έχει αποσπάσει παντού εξαιρετικές κριτικές.

alexander1
Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ, ελληνικής καταγωγής, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Αλεξάντερ Πέιν στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η ταινία του Αλεξάντερ Πέιν.

Το να ξεμείνει χριστουγεννιάτικα ένας ατίθασος έφηβος στο αχανές σχολείο του με μόνη παρέα την αρχιμαγείρισσα την ώρα που όλοι οι συμμαθητές του πάνε σπίτι για γιορτές, αποτελεί αναμφίβολα μια ανεπιθύμητη εξέλιξη στη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα ατμόσφαιρα. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν πάντα να γίνουν χειρότερα: ο ήρωάς μας καλείται να υπομείνει τον εγκλεισμό υπό το άγρυπνο βλέμμα του πλέον αντιδημοφιλούς και στρυφνού καθηγητή του. Ο Αλεξάντερ Πέιν επιστρέφει στη δεκαετία του ’70 παρέα με τον αγαπημένο του ηθοποιό, τον Πολ Τζαμάτι.

Στην Κεφαλονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Κεφαλονιά 2023.Αργοστόλι: Θερμή υποδοχή στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, σε Ορφανοτροφείο, Δημαρχείο, Περιφερειακή Ενότητα και Μητρόπολη. Θερμή υποδοχή είχε στο Αργοστόλι ο σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Read More »

EOT. Συμμετοχή του υπουργείου Τουρισμού σε Συνέδριο στο Ριάντ με θέμα “Τουρισμός και Πράσινες επενδύσεις”

Το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο με θέμα “Τουρισμός και πράσινες επενδύσεις’’ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ στις 27 και 28/9 από τον Παγκόσμιο

Read More »