Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Impact Showcase από το InfinityGreece

Το InfinityGreece Impact Showcase ήρθε για πρώτη χρονιά, την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, και υποδέχτηκε τους/τις καλεσμένους/ες του στο The MET Hotel.

Τι έγινε στο Impact Showcase;

Σκοπός του Impact Showcase ήταν η παρουσίαση του αντικτύπου του InfinityGreece και του κοινωνικού του έργου καθώς και των στόχων της επόμενης χρονιάς, όπως και η δυνατότητα δικτύωσης των νέων με σημαντικούς φορείς της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν νέοι και νέες που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό και εθελοντικό πρόγραμμα του InfinityGreece, οργανισμοί της πόλης, ιδρύματα, εταιρείες, χρηματοδότες και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνολικά μας τίμησαν με την παρουσία τους 150 συμμετέχοντες/ουσες.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Νίκος Ζεϊμπέκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Ακόμη, απηύθυνε χαιρετισμό η κ. Μελίνα Μαρία Δερμεντζοπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως επίσης και ο Νίκος Τζόλλας, Περιφερειακός Σύμβουλος, Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας, εκ μέρους του κυρίου Απόστολου Τζιτζικώστα.

Οι ομιλίες του Impact Showcase

Στη συνέχεια, έγινε μια αναλυτική παρουσίαση του έργου του InfinityGreece από τον Γιάννη Χαρχαντή, ιδρυτή του οργανισμού. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι τομείς και οι δράσεις με τις οποίες ασχολείται το InfinityGreece, καθώς και ποιος είναι ο κοινωνικός αντίκτυπος και οι στόχοι του.

Έπειτα, τον λόγο έλαβε η Βασιλική Τσιακιρίδου, co-owner & υπεύθυνη marketing του InfinityGreece, η οποία μας παρουσίασε την δομή του εθελοντικού προγράμματος του οργανισμού. Ακολούθησαν οι ομιλίες εθελοντών της φετινής ομάδας, ξεκινώντας από την Community Manager, Κριστίνα Χότζα και στην συνέχεια εμφανίστηκαν οι team leaders: Γιώτα Χουβαρδά, Χαρίσης Σαμαράς, Δημήτρης Γίδαρης, Μαρία Πατσιανωτάκη, Σμαράγδα Αριζάνη, Νατάσα Μαραγκού, Ιφιγένεια Μανώλη, Κορίνα Μιμιλίδου, Ζωή Καρυώτη, Μαρίνος Γιάννης και η Αλεξάνδρα Χρυσού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την παρουσίαση του Panel Discussion “Youth Center: Αυτό το κάτι που θέλουν οι νέοι” από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο,  co-owner & Υπεύθυνο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του InfinityGreece.

Το Panel, το οποίο αφορούσε τις ανάγκες των νέων της Θεσσαλονίκης και πώς ένα Youth Center μπορεί να τις καλύψει, συντόνισε η Όλια Παναγιωτοπούλου, ενώ έλαβαν μέρος η Μαρία Σαρηγιαννίδου (Γ.Γ. – Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας), ο Μόδεστος Γαβαλάς (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης), η Μαρία Μπρουζούκη (Τμήμα Δ΄ Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας)​ και η Όλγα Κυριακίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Συμβούλων Νέων.

ιινφυνιτυ
Ο Γιάννης Χαρχαντής του InfinityGreece Impact Showcase, υποδέχτηκε τους/τις καλεσμένους/ες του στο The MET Hotel.

Με την ολοκλήρωση του panel discussion, ο Γιάννης Χαρχαντής έκλεισε την εκδήλωση και κάλεσε όλους/όλες τους/τις παρευρισκόμενους/ες στο networking event που ακολούθησε στο roof του ξενοδοχείου.