Καλή Παναγιά!

15 Αυγούστου. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν σήμερα.

Σήμερα η Κοίμηση της Θεοτόκου γιορτάζεται από τη μία άκρη της Ελλάδος ως την άλλη με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια, τιμώντας έτσι το ιερότερο πρόσωπο της Ορθοδοξίας, την Παναγία.

Η σημερινή γιορτή αποτελεί το «Πάσχα» του καλοκαιριού και ειναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης στην Ελλάδα.

Ο Δεκαπενταύγουστος όμως ανέκαθεν συνδέεται συνειρμικά με την Τήνο ακόμα και για όσους δεν την έχουν επισκεφτεί ποτέ.

Η 15η Αυγούστου είναι η μεγαλύτερη γιορτή για το νησί.

Χιλιάδες πιστών από κάθε γωνιά της Γης, ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας, δόγματος συρρέουν έχοντας διαφορετικές επιδιώξεις, διαφορετικές καταβολές, διαφορετικές κουλτούρες και διαφορετικές ελπίδες όταν συγκεντρώνονται στην οδό Ευαγγελιστρίας και περιμένουν υπομονετικά να περάσουν κάτω από την Εικόνα της Παναγίας.

Ένα τάμα κάνουν οι περισσότεροι.
Είναι όλοι εκεί για να προσκυνήσουν και να περιμένουν να γίνει «Ένα θαύμα»!!!

«Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί περισσότερο από ποτέ ελκυστικό επενδυτικό προορισμό» Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος της Philip Morris International για την Νοτιοαναλοτική Ευρώπη (Video)

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος της Philip Morris International (PMI) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τομέα ευθύνης τις 12 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο, Μάλτα, Κροατία,

Read More »

Μενέντεζ: «Απαιτώ από τον Ερντογάν να σταματήσει τις υπερπτήσεις πάνω από την Ελλάδα»

Την αντίδραση του Αμερικανού γερουσιαστή, Ρόμπερτ Μενέντεζ, προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας. Όπως υπογράμμισε σε έντονο τόνο

Read More »