Κωνσταντινούπολη. Επίσκεψη Πιερρακάκη με τους Διευθυντές των ομογενειακών σχολείων, καθώς και με εκπροσώπους της Ομογένειας

Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, για να ενημερωθεί για την κατάσταση των σχολείων της Ομογένειας και να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Παιδεία και τις πλέον πρόσφορες των λύσεων για τη βελτίωση της, πραγματοποίησε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Πιερρακάκης, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, δρα Κωνσταντίνου Κούτρα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Συντονίστρια Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές των ομογενειακών σχολείων, καθώς και με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που στηρίζουν την εκπαίδευση στα σχολεία της Ομογένειας και να ενημερωθεί για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους ομογενείς και να συζητήσει τις καλύτερες λύσεις που μπορούν να δοθούν με τη στήριξη του ΥΠΑΙΘΑ.

pierrakakis.jpg22
O υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, δρα Κωνσταντίνου Κούτρα

“Ξεχωριστή σημασία είχε, όπως ανέφερε, η επίσκεψή του στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, και στη Βιβλιοθήκη του που «αποτελεί ένα ξεχωριστό κέντρο διατήρησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας. Η ψηφιοποίηση του πλούτου των έργων που διαθέτει η βιβλιοθήκη υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού θα συνεχίσει να είναι δίπλα στις ανάγκες εκπαίδευσης των ελληνικών ομογενειακών κοινοτήτων» ανέφερε με ανάρτηση του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του ο κ. Πιερρακάκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή Φώτο: facebook/Κυρ. Πιερρακάκη

Restaurant Week. 600 εστιατόρια στην Νέα Υόρκη προσφέρουν το μενού τους με χαμηλές τιμές. 16 Ιανουαρίου με 4 Φεβρουαρίου.

Η Νέα Υόρκη είναι ο απόλυτος παράδεισος με πολλά πολυσυλλεκτικά εστιατόρια, και καλό φαγητό για όσους θέλουν να δοκιμάσουν γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου.

Read More »