Χάρλεμ. Ο Λ. Κάτσος επίτιμο μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 125η επέτειος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χάρλεμ στο εμβληματικό Shepard Hall στο City College της Νέας Υόρκης.

Στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση ο Έλληνας ομογενής Λου Κατσος αφού βραβεύτηκε, έγινε και επίτιμο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου του Χάρλεμ.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο στο Χάρλεμ ιδρύθηκε το 1896 και είναι ένα από τα παλαιότερα ενεργά Εμπορικά Επιμελητήρια στις ΗΠΑ.

Στην φωτογραφία που μας παραχώρησε ο ίδιος ο Λου, βλέπουμε τον ίδιο, με τον πρώην κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης Ντέιβιντ Πάτερσον και την Φιλέλλην Κάρολιν Μολόνυ, μέλος του Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον.

Ημερίδα από το Κοινωφελές, Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη και την Βρετανική Πρεσβεία

Έλληνες και Βρετανοί ακαδημαϊκοι, καθώς και εκπρόσωποι ελληνικών περιβαλλοντικών φορέων και οργανώσεων, συζήτησαν για το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης από απορρίμματα, τις δυσκολίες στην αντιμετώπισή

Read More »

THE HELLENIC RELIEF FOUNDATION

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη διανομή τροφίμων από το Hellenic Relief Foundation και την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των

Read More »