Νέα πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη. Πέντε φορές την εβδομάδα το νέο δρομολόγιό της Norse Atlantic Airways

Η Norse Atlantic Airways ξεκινά τις πωλήσεις εισιτηρίων για νέα δρομολόγιο μεταξύ της Αθήνας και της Νέας Υόρκης / JFK

• Τα εισιτήρια μεταξύ της Αθήνας και της Νέας Υόρκης / JFK πωλούνται τώρα από €239 για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων φόρων και τελών.

• Οι πτήσεις θα εκτελούνται έως και πέντε φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, από τις 30 Μαΐου 2024 έως τις 26 Οκτωβρίου.

Norse Atlantic Airwaysss

Η Norse Atlantic Airways, η πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία μεγάλων αποστάσεων με προσιτές τιμές, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων εισιτηρίων για το νέο δρομολόγιό της που θα συνδέει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / JFK. Το νέο δρομολόγιο θα καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των Αμερικανών ταξιδιωτών που αναζητούν να εξερευνήσουν τα μαγευτικά τοπία και τους πολιτιστικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

Με έναν αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών που εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον να ανακαλύψουν την ομορφιά της Ελλάδας, η Norse Atlantic Airways αναγνωρίζει την ανάγκη για μια απρόσκοπτη, άμεση, προσιτή και βολική ταξιδιωτική λύση. Η διαδρομή Αθήνα-Νέα Υόρκη / JFK υπόσχεται να ανταποκριθεί σε αυτήν την ζήτηση των ταξιδιωτών να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία, τα γραφικά νησιά και τη ζεστή φιλοξενία για την οποία φημίζεται η Ελλάδα.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει απαράμιλλη συνδεσιμότητα και εγκαταστάσεις υψηλού παγκόσμιου επιπέδου, εξασφαλίζοντας ένα ομαλό και ευχάριστο ταξίδι για τους επιβάτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Ελλάδα και τα νησιά της. Αυτή η σύνδεση όχι μόνο ανοίγει πόρτες για τον τουρισμό, αλλά ενισχύει επίσης τους πολιτιστικούς και οικονομικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την έναρξη των πωλήσεων εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη / JFK. Η έναρξη του νέου δρομολογίου υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες ταξιδιωτικές ανάγκες των επιβατών μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η σύνδεση όχι μόνο θα καλύψει τη ζήτηση για ταξίδια στην Ελλάδα, αλλά θα δημιουργήσει επίσης ευκαιρίες για πολιτιστικές ανταλλαγές και επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ αυτών των δύο δυναμικών προορισμών», δήλωσε ο Bjorn Tore Larsen, CEO και Ιδρυτής της Norse Atlantic Airways.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση της Norse Atlantic Airways για την έναρξη των απευθείας πτήσεων μεταξύ της Αθήνας και της Νέας Υόρκης / JFK για το καλοκαίρι του 2024! Πρόκειται για μια πραγματικά εξαιρετική εξέλιξη για το αεροδρόμιο, την πόλη και τη χώρα μας, καθώς ενισχύει την διασυνδεσιμότητά μας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στο ταξιδιωτικό κοινό. Οι ΗΠΑ έχουν παραδοσιακά υπάρξει η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά για την Αθήνα και, ειδικά το 2023, ο αριθμός των επιβατών μεταξύ της Αθήνας και των προορισμών στις  ΗΠΑ, εκτοξεύθηκε, καταγράφοντας διψήφια αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημική εποχή, με τη Νέα Υόρκη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως το δρομολόγιο θα έχει τεράστια επιτυχία, καθώς οι επιβάτες θα απολαύσουν το εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει η Norse Atlantic Airways.

Η Norse Atlantic διαθέτει αποκλειστικά σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Η καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες μια χαλαρή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία με κάθε θέση να περιλαμβάνει προσωπική, υπερσύγχρονη εμπειρία ψυχαγωγίας. Η καμπίνα Norse Premium προσφέρει κορυφαία στον κλάδο θέση 43″ με ανάκλιση 12″, επιτρέποντας στους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους ξεκούραστοι και έτοιμοι να εξερευνήσουν τον προορισμό τους.

Norse Atlantic Airwayss edited

Η Norse Atlantic προσφέρει δύο επιλογές καμπίνας: Economy και Norse Premium. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από μια απλή γκάμα ναύλων, Light, Classic και Flextra, που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που επιθυμούν να ταξιδέψουν και τις επιλογές που είναι σημαντικές για αυτούς. Οι ναύλοι Light αντιπροσωπεύουν την επιλογή αξίας της Norse, ενώ οι ναύλοι Flextra περιλαμβάνουν το μέγιστο όριο αποσκευών, δύο υπηρεσίες γευμάτων και αυξημένη ευελιξία εισιτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.flynorse.com

Στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για την 78η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών τις οποίες και θα

Read More »

Σικάγο. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η παρέλαση στο Greek Town πραγματοποιήθηκε κανονικά

Σικάγο. Ένα μήνυμα δυναμισμού και σφρίγους για την ελληνική κοινότητα της Αμερικής αποτέλεσε η προχτεσινή καθιερωμένη παρέλαση στο Greek Town του Σικάγο παρουσία του Αρχιεπισκόπου

Read More »