Νέα Υόρκη. Οι επαγγελματικοί φορείς έκοψαν σε ειδική εκδήλωση την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Χιώτη του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν παραβρέθηκε πλήθος εκπροσώπων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό, ακαδημαϊκό, διοικητικό και δημοσιογραφικό κόσμο της ομογένειας στην Νέα Υόρκη.

IMG 4537
Στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, με την Νάνσυ Παπαϊωάννου του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Φωτογραφία: Hellenic DNA)

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Κυπροαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, την Ηγεσία των 100, την AHEPA, τον Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Τραπεζιτικών, το Ίδρυμα Ελληνοαμερικανικού Πολιτισμού, τον Ελληνικό Δικηγορικό Σύλλογο, τον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο της Νέας Υόρκης, τον Σύλλογο Ελληνίδων Επαγγελματιών, την Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και τον Πολιτισμό στην Ανατολική Μεσόγειο, την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, του Παν – Γκριγκόριαν και τις Οργανώσεις των Ελλήνων Νέων Επαγγελματιών.  

IMG 4437
Μέλη απο τον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο της Νέας Υόρκης στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας (Φωτογραφία: Hellenic DNA)

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, ο ιερατικός προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας, π. Χρυσόστομος Γκίλμπερτ, ο γενικός Πρόξενος και ο Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Δημήτριος Παπαγεωργίου αντίστοιχα, η Νάνσυ Παπαϊωάννου του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και εκπρόσωποι άλλων ομογενειακών φορέων και οργανώσεων.

IMG 4534
Στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, κόβει την πίτα με τον γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Φωτογραφία: Hellenic DNA)

Φωτογραφίες: Hellenic DNA

Πηγή: Αναμνήσεις.net

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανακηρύχθηκαν Επίτιμοι δημότες του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Επίτιμοι δημότες του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης ανακηρύχθηκαν σήμερα η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, οι οποίοι επισκέπτονται την

Read More »

SKY express. Οι προοπτικές του φετινού καλοκαιριού. Το αύριο των αερομεταφορών της χώρας Ελλάδος

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση  η SKY express και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους σηματοδοτώντας την αρχή της νέας τουριστικής περιόδου.

Read More »