Ο Τζο Μπάιντεν για τον Μέσι: «Έχει λαμπρό μέλλον»

Καθώς οι ΗΠΑ μαζί με τον Καναδά και το Μεξικό θα φιλοξενήσουν το επόμενο Μουντιάλ, το 2026. Ο Τζο Μπάιντεν βρηκε ευκαιρία και  συνεχάρη τον πρόεδρο της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ, σημειώνοντας ότι ο Μέσι έχει… λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολούθησε ενεργά το φετινό Μουντιάλ και μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή έσπευσε να συγχαρεί τον πρόεδρο της λατινομαρικάνικης χώρας, Αλμπέρτο Φερνάντες.

Στο μήνυμά του, ωστόσο ο Μπάιντεν σημείωσε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει λαμπρό μέλλον…

image1 1

Σημειώνεται ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι 36 χρόνων, με τον Μπάιντεν προφανώς ή να μην γνωρίζει την ηλικία του σταρ της Παρί ή να κάνει… άνοιγμα για το Μουντιάλ του 2026 που θα συνδιοργανωθεί από ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά και να σκέφτεται τον Μέσι σε άλλο πόστο, καθώς το 2026 ο Λ. Μέσι θα είναι 40 χρόνων.

ο Jeff Bezos και η Amazon επέλεξαν τη Νάξο ως πρώτο διεθνή σταθμό του προγράμματος “Smart Island”

Στη συμβολή του ψηφιακού μετασχηματισμού στην προσπάθεια απελευθέρωσης των παραγωγικών δυνάμεων που διαθέτει η χώρα αναφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυριάκος Πιερρακάκης στον χαιρετισμό

Read More »

Boston Greek Parade | Sunday, May 1, 2022

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας Covid-19, η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας οργάνωσε την εθνική παρέλαση στη Λεωφόρο Μπόιλστον (Boylston), στο κέντρο της

Read More »