Ο Τζο Μπάιντεν για τον Μέσι: «Έχει λαμπρό μέλλον»

Καθώς οι ΗΠΑ μαζί με τον Καναδά και το Μεξικό θα φιλοξενήσουν το επόμενο Μουντιάλ, το 2026. Ο Τζο Μπάιντεν βρηκε ευκαιρία και  συνεχάρη τον πρόεδρο της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ, σημειώνοντας ότι ο Μέσι έχει… λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολούθησε ενεργά το φετινό Μουντιάλ και μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή έσπευσε να συγχαρεί τον πρόεδρο της λατινομαρικάνικης χώρας, Αλμπέρτο Φερνάντες.

Στο μήνυμά του, ωστόσο ο Μπάιντεν σημείωσε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει λαμπρό μέλλον…

image1 1

Σημειώνεται ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι 36 χρόνων, με τον Μπάιντεν προφανώς ή να μην γνωρίζει την ηλικία του σταρ της Παρί ή να κάνει… άνοιγμα για το Μουντιάλ του 2026 που θα συνδιοργανωθεί από ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά και να σκέφτεται τον Μέσι σε άλλο πόστο, καθώς το 2026 ο Λ. Μέσι θα είναι 40 χρόνων.

Ο εφοπλιστής Γεώργιος Οικονόμου βραβεύτηκε στο 72ο ετήσιο γκαλά του ελληνοαμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου

Του Φώτη Καλιαμπάκου. Το ετήσιο γκαλά του ελληνοαμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου (HACC) όχι μόνο συγκεντρώνει κάθε χρόνο στην καρδιά της Νέας Υόρκης τους επιχειρηματίες-μέλη του επιμελητηρίου

Read More »

Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού. Ο θεσμός με ιδιαίτερη σημασία για την χώρα μας και τους δεσμούς της με την Ελληνική Διασπορά.

Ο Γερουσιαστής του Ρόουντ Άιλαντ Λου Ραπτάκης ηγείται μιας ομάδας 25 Eλληνοαμερικανών νομοθετών από όλη την Αμερική, οι οποίοι καλούν τα μέλη τους στο Κογκρέσο

Read More »