Ο Οτο Ρεχάγκελ τιμήθηκε ως hall of famer

Ο Οτο Ρεχάγκελ βρέθηκε στη σκηνή των Gazzetta Awards για να τιμηθεί ως hall of famer, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην τελετή απονομής των «Gazzetta Awards» στο Μέγαρο Μουσικής παρέστη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, και απένειμε βραβείο στον Όττο Ρεχάγκελ, τον προπονητή που οδήγησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Euro 2004.

24 02 12 0014 DPC2394
Ο Κ. Μητσοτάκης, απένειμε το βραβείο στον Όττο Ρεχάγκελ. Τον προπονητή που οδήγησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Euro 2004.

«Θέλω πραγματικά να σας πω πόσο συγκινημένος είμαι σήμερα που βρίσκομαι μαζί σας και πόσο τιμητικό είναι για μένα να βραβεύσω έναν άνθρωπο ο οποίος υπήρξε πρωταγωνιστής μιας μοναδικής διαδρομής, μιας ομαδικής προσπάθειας που έφερε την πατρίδα μας στην κορυφή της Ευρώπης. Νομίζω ότι όλοι μας δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το καλοκαίρι του 2004 και πιστεύω ότι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι 20 χρόνια μετά να τιμήσουμε τον στρατηγό, τον μεγάλο πρωταγωνιστή αυτής της προσπάθειας», επισήμανε ο Πρωθυπουργός.

H Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη απένειμε βραβείο στη Φανή Χαλκιά για τη συνολική προσφορά της στον αθλητισμό.

24 02 12 0024 DPC2509
H Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη απένειμε βραβείο στη Φανή Χαλκιά για τη συνολική προσφορά της στον αθλητισμό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς και το βραβείο του παρέλαβε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι.

Βραβεύτηκε επίσης και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, Ευαγγελία Πλατανιώτη.