Οι ετοιμασίες για τις μεγάλες παρελάσεις του Ελληνισμού στην Αμερική και Καναδά ξεκίνησαν

Οι λεωφόροι στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις έχουν ήδη σημαιοστολιστεί και θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλες τις γενιές να εκφράσουν την υπερηφάνεια για τον ελληνικό πολιτισμό, για τα επιτεύγματα της ελληνικής κοινότητας, την ευγνωμοσύνη τους για τους πρωτεργάτες και τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

14 Απριλίου του 2024 θα γίνει η παρέλαση στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν. Θα προηγηθούν οι παρελάσεις σε Σικάγο, Τορόντο, Μόντρεαλ, Βαλτιμόρη, Φιλαδέλφεια. Τον χορό των παρελάσεων ξεκίνησε η Φλόριντα. (Ανάρτηση στο προηγούμενο ποστ)

Και φέτος χιλιάδες θα είναι οι Έλληνες της διασποράς που θα παρελάσουν, κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες, φορώντας εθνικές ενδυμασίες και φωνάζοντας “Ζήτω η Ελλάδα”.

Στο βίντεο του Hellenic DNA από το 2022, βλέπουμε την μπάντα της πολεμικής αεροπορίας να ανοίγει την παρέλαση της 5ης Λεωφόρου στην Νέα Υόρκη.

Στην Κεφαλονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Κεφαλονιά 2023.Αργοστόλι: Θερμή υποδοχή στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, σε Ορφανοτροφείο, Δημαρχείο, Περιφερειακή Ενότητα και Μητρόπολη. Θερμή υποδοχή είχε στο Αργοστόλι ο σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Read More »