Μανχάτταν. O Χριστόφορος Παπακαλιάτης τιμήθηκε στην Νέα Υόρκη.

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, ο όμιλος Alter Ego Media και η εταιρεία Capital Link της Όλγας και Νίκου Μπορνόζη, διοργάνωσαν χθες Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, στην Αίθουσα Chiotes Hall of the Archdiocesan Cathedral of the Holy Trinity στη Νέα Υόρκη, μία εξαιρετική εκδήλωση για να τιμήσουν την φημισμένη ελληνική τηλεοπτική σειρά «Maestro», του Έλληνα δημιουργού και ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

IMG 5806
Ο Νίκος Μπορνόζης με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Όλγα Μπορνόζη (Capital Link) Photo: Φώτης Καλιαμπάκος

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά το Netflix. 

Κατά την εκδήλωση έγινε προβολή του teaser της σειράς, και στη συνέχεια ο δημιουργός της απάντησε σε ερωτήσεις των προσκεκλημένων.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ στην ομιλία του σημείωσε πως διατηρεί ισχυρούς δεσμούς από παλιά με την ομογένεια στις ΗΠΑ, η οποία τον έχει στηρίξει σε κάθε του βήμα, ευχαριστώντας τους θερμά.

IMG 5943
Ο Τζιμ Ντεμέτρο (Ελληνικό φεστιβάλ ΝΥ) με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Όλγα Μπορνόζη. Photo: Φώτης Καλιαμπάκος

Η σειρά «Maestro» γνωστή και ως «Maestro in Blue» θα προβληθεί παγκοσμίως στο NETFLIX την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο νησί των Παξών, στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στον κεντρικό ήρωα, έναν μουσικό, τον Ορέστη, ο οποίος προσκαλείται στο μικρό νησί μετά την πανδημία για να διοργανώσει ένα μουσικό φεστιβάλ με τους κατοίκους του νησιού. Σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με την κλειστή κοινωνία και βρίσκεται μπλεγμένος σε μια απρόσμενη ιστορία αγάπης.

Η σειρά «Maestro» γνωστή και ως «Maestro in Blue» είναι παραγωγή του MEGA TV, δημιουργία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πρωταγωνιστές τους: Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Τσορτέκη, Αντίνοο Αλμπάνη, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο. Την μουσική του Maestro υπογράφει ο διακεκριμένος συνθέτης Κώστας Χρηστίδης. Είναι η τρίτη συνεργασία του διάσημου μουσικού απο το Λος Άντζελες με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

IMG 5820 1
Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Photo: Φώτης Καλιαμπάκος
IMG 5913
Έλληνες της διασποράς στην Νέα Υόρκη τίμησαν τον Έλληνα δημιουργό Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Photo: Φώτης Καλιαμπάκος

FLORIDA. TARPON SPRINGS. GREEK PARADE 2022

Μετά απο δύο χρόνια πανδημίας φέτος πραγματοποιήθηκε κανονικά η καθιερωμένη παρέλαση στην Φλόριντα των ΗΠΑ για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Το φημισμένο «Ελληνικό Χωριό»,

Read More »