Το αγαπημένο «νησί των ιπποτών», περιμένει και φέτος την ομογένεια και υπόσχεται τις ομορφότερες διακοπές

Ήδη κατέφθασαν στην Ρόδο οι πρώτοι 400 Βρετανοί επισκέπτες, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι που οι διακοπές τους ξεκίνησαν με ένα θερμό καλωσόρισμα.

333539647 188656327200439 6502999052055575674 n

Με την πρώτη πτήση της EasyJet προσγειώθηκαν το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 11:40 στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, από το Λούτον της Βρετανίας, 106 Βρετανοί τουρίστες που έκαναν ποδαρικό στο νησί για την φετινή τουριστική περίοδο.

Αποτελεί παράδοση πλέον, απόλυτα συνυφασισμένη με την παροιμιώδη φιλοξενία των Ροδίων προς όλους τους επισκέπτες του νησιού, η θερμή υποδοχή που επεφύλαξε στους πρώτους τουρίστες η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, αρχίζοντας με την καθιερωμένη αψίδα νερού να υποδέχεται το πρώτο αεροσκάφος και στη συνέχεια η Φιλαρμονική του Δήμου να καλωσορίζει τους επιβάτες στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Διαγόρας» με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος μας Αντώνης Καμπουράκης: “ο Δήμος Ρόδου είναι στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας για την ανάπτυξη του ροδιακού τουρισμού.

Αλβανία. Ο Φρέντι Μπελέρης επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο. Παρέμβαση των ΗΠΑ με τις ελληνοαμερικανικές οργανώσεις να ζητούν την απελευθέρωση του

Έπειτα από ένα θρίλερ στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Χειμάρρα, ο Φρέντι Μπελέρης επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο. Ο ομογενής υποψήφιος που

Read More »