Λας Βέγκας. Σάββας Τσίβικος. Ο Νέος Ύπατος Πρόεδρος της Οργάνωσης AHEPA (Video) 

Λας Βέγκας. Το Συνέδριο τής AHEPA στο Las Vegas εξέλεξε νέο Πρόεδρο. Τον Σάββα Τσίβικο.

Ο Σάββας Τσίβικος είναι Κύπριος στην καταγωγή, είναι πετυχημένος επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, είναι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της κυπριακής κοινότητας στην Νέα Υόρκη και πρώην ύπατος Γραμματέας της AHEPA.

Ο νέος ύπατος πρόεδρος της AHEPA εκλέχτηκε στο Λας Βέγκας παμψηφεί και χωρίς αντίπαλο, διότι έχει υπηρετήσει την οργάνωση από όλα τα πόστα, ενώ τον προηγούμενο χρόνο ανέλαβε πρωτοβουλίες για την υποστήριξη και την ίδρυση νέων τμημάτων ανά την υφήλιο.

Αγαπητέ φίλε Σάββα Τσίβικε, Πρόεδρε της AHEPA, για το σημαντικότατο έργο πού αναλαμβάνεις, το Hellenic DNA σου εύχεται από καρδιάς καλή και παραγωγική θητεία! ΑΞΙΟΣ!!!

Δείτε τι είπε πριν λίγους μηνές στην κάμερα του Hellenic DNA ο Σάββας Τσίβικος.
Tsivicos ahepa
Λας Βέγκας. ΗΠΑ. Από αριστερά διακρίνονται ο πρόεδρος των Υιών του Περικλή, Αλεκ Εκονομάκης, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA Σάββας Τσίβικος, η ύπατη πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης, Μαριάνθη Τρεπέδη (Marianthi Treppiedi) και η πρόεδρος των Θεραπαινίδων της Αθηνάς, Άλι Τσενέκος.

Ουάσινγκτον. Καπιτώλιο. Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν της Υφυπουργού Εξωτερικών Ουάσινγκτον. Καπιτώλιο (Video)

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν της υφυπουργού Εξωτερικών Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου οργάνωσε η ομάδα ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο (Hellenic Caucus) την Τρίτη το απόγευμα στο Καπιτώλιο. Η

Read More »