Λας Βέγκας. Σάββας Τσίβικος. Ο Νέος Ύπατος Πρόεδρος της Οργάνωσης AHEPA (Video) 

Λας Βέγκας. Το Συνέδριο τής AHEPA στο Las Vegas εξέλεξε νέο Πρόεδρο. Τον Σάββα Τσίβικο.

Ο Σάββας Τσίβικος είναι Κύπριος στην καταγωγή, είναι πετυχημένος επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, είναι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της κυπριακής κοινότητας στην Νέα Υόρκη και πρώην ύπατος Γραμματέας της AHEPA.

Ο νέος ύπατος πρόεδρος της AHEPA εκλέχτηκε στο Λας Βέγκας παμψηφεί και χωρίς αντίπαλο, διότι έχει υπηρετήσει την οργάνωση από όλα τα πόστα, ενώ τον προηγούμενο χρόνο ανέλαβε πρωτοβουλίες για την υποστήριξη και την ίδρυση νέων τμημάτων ανά την υφήλιο.

Αγαπητέ φίλε Σάββα Τσίβικε, Πρόεδρε της AHEPA, για το σημαντικότατο έργο πού αναλαμβάνεις, το Hellenic DNA σου εύχεται από καρδιάς καλή και παραγωγική θητεία! ΑΞΙΟΣ!!!

Δείτε τι είπε πριν λίγους μηνές στην κάμερα του Hellenic DNA ο Σάββας Τσίβικος.
Tsivicos ahepa
Λας Βέγκας. ΗΠΑ. Από αριστερά διακρίνονται ο πρόεδρος των Υιών του Περικλή, Αλεκ Εκονομάκης, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA Σάββας Τσίβικος, η ύπατη πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης, Μαριάνθη Τρεπέδη (Marianthi Treppiedi) και η πρόεδρος των Θεραπαινίδων της Αθηνάς, Άλι Τσενέκος.

Νέα Υόρκη. Το φιλανθρωπικό γκαλά Blue Dream πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου στα Χάμπτονς

Νέα Υόρκη. Το φιλανθρωπικό γκαλά Blue Dream πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 26 Αυγούστου με την Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Καλομοίρα Σαράντη να ερμηνεύει τις επιτυχίες της μπροστά σε

Read More »

«Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί περισσότερο από ποτέ ελκυστικό επενδυτικό προορισμό» Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος της Philip Morris International για την Νοτιοαναλοτική Ευρώπη (Video)

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος της Philip Morris International (PMI) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τομέα ευθύνης τις 12 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο, Μάλτα, Κροατία,

Read More »

Το έθιμο του ποδαρικού

Πρόκειται, για την πρώτη είσοδο, το πρώτο βήμα ενός επισκέπτη, συγγενικού ή φιλικού προσώπου (μικρής ή μεγάλης ηλικίας), στο σπίτι μιας οικογένειας το πρωί της

Read More »