Ίδρυμα “Τhe Charles Antetokounmpo Family Foundation”, από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη εκδήλωση με τίτλο «Η φτώχεια δεν είναι αστείο» από το ίδρυμα “Τhe Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF)” που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, διέρρευσε πως ο “Greek Freak” θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε υπηρεσίες που ασχολούνται με την ψυχική υγεία στο Μιλγουόκι.

Pardalis 5 edited
Γιάννης Αντετοκούνμπο

Την περασμένη Τρίτη (28/2) ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υποδέχθηκαν τους υψηλούς προσκεκλημένους τους, σε μία βραδιά που τους πρόσφεραν, πέρα από το εξαίρετο δείπνο, και διασκεδαστικό θέαμα με “stand up comedy”, και στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθηθούν οι μειονεκτούντες και οι αδικημένοι στη ζωή.

pardalis 7 edited
Γιάννης Αντετοκούνμπο με το ζεύγος Μαρία και Τάσο Παρδάλη

Παίρνοντας το μικρόφωνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε προς τους προσκεκλημένους: «Αποφασίσαμε ως οικογένεια να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε αυτό το ίδρυμα. Ουσιαστικά θέλουμε να κάνουμε αυτό που έκαναν άλλοι για εμάς. Να δώσουμε μία χείρα βοηθείας. Να τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν κάτι μεγάλο σε ό,τι θέλουν να κάνουν. Να τους προσφέρουμε βοήθεια για να βγουν εκεί έξω και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Όπως έκανα και εγώ».

pardalis 6 1 edited
Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν αρκετοί Έλληνες φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Νέα Υόρκη και το Σικάγο, όπως ο Ελληνοαμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Γιώργος Τσούνης, ο διακεκριμένος δικηγόρος στο Μανχάτταν, με την εταιρία Law Offices of Pardalis & Nohavicka, LLP Τάσος Παρδάλης με την συζυγό του Μαρία Παρδάλη, director of Media & Development @PNLawyers, ο Τζον Κουδούνης διευθύνων σύμβουλος της Calamos Investments και ο Γιάννης Σιάννης, Chief of Staff of Calamos Investments, αλλά και πολλοί αστέρες της αθλητικής οικογένειας των ΗΠΑ.

παρδαλις 2 1
Από δεξιά: Τάσος Παρδάλης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Σιάννης, Τζόν Κουδούνης και Γιώργος Τσούνης.

Στην σημαντική εκδηλωση πάντα στο πλευρό του Γιάννη Ατετοκούνμο η γυναίκα του Μαράια, η μητέρα του Βέρα και ο αδελφός του Θανάσης.

Παρδαλις 1
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την γυναίκα του Μαράια, την μητέρα του Βέρα και τον αδελφό του Θανάση.
pardalis 9 1
Poverty Is No Joke’ event «Η φτώχεια δεν είναι αστείο»

Νεα Υόρκη. Βράβευση του εφοπλιστή Νικόλαου Τσάκου από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Για το Hellenic DNA -Κείμενο – Φωτογραφίες: Φώτης Καλιαμπάκος. Ο Χιώτης εφοπλιστής Νικόλαος Τσάκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό ετήσιο γκαλά του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού

Read More »

Αφιέρωμα στις Ελληνοαμερικανίδες από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον και την Οργάνωση “Οι θυγατέρες της Πηνελόπης”

Αφιέρωμα στις Ελληνοαμερικανίδες θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον σε συνεργασία με την γυναικεία οργάνωση των ΑΧΕΠΑ, “Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης”. Η εκδήλωση θα

Read More »