Ο Σάββας Τσίβικος, ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης AHEPA, ανακοίνωσε ότι το συνέδριο της AHEPA θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο στις 21 Ιουλίου 2024

Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί του χρόνου για πρώτη φορά, το διεθνές ετήσιο Συνέδριο της AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association), της μεγαλύτερης οργάνωσης του ελληνισμού της Αμερικής με περισσότερα από 400 παραρτήματα στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη και με ιδιαίτερη επιρροή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Στην σχετική ενημέρωση προέβη κατά τις εργασίες του Παγκοσμιου Συνεδρίου των Κυπρίων της Διασποράς ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA, Σάββας Τσίβικος, στην παρουσία του Κυβερνήτη της AHEPA Κύπρου Γιώργου Καλλένου και της Προέδρου της Γυναικείας Οργάνωσης Θυγατέρες της Πηνελόπης «Αμαζόνες της Κύπρου», Αγγέλας Χατζηκώστα, με τους οποίους θα υπάρξει στενή συνεργασία για τη διοργάνωση του συνεδρίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσίβικος το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου του 2024 στη Λάρνακα και σε αυτό θα συμμετέχουν χιλιάδες Ελληνοαμερικανοί αλλά και άτομα που ζουν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και στον Καναδά. Σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και ενθουσιασμός. Κάλεσε όλους τους Συνέδρους να παρευρεθούν του χρόνου στο μεγάλο αυτό συνέδριο της AHEPA.

Σημείωσε ότι μέσα από το Συνέδριο θα σταλεί το μήνυμα ότι «δεν ξεχνούμε, ότι είμαστε μαζί με τους αδελφούς Κύπριους και παλεύουμε για την απελευθέρωση της Κύπρου και δεν θα σταματήσουμε».

Σάββας Τσίβικος Φωτογραφία αρχείου, Στέλιος Λάμπρου.

Πηγή κειμένου: HellasJournal.com

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, υποδέχθηκε την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Την Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος, Νίκη Κεραμέως, υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Μανχάτταν. Η συνάντηση, όπως αναφέρεται σχετική

Read More »

Λονδίνο. Κ. Μητσοτάκης: Χαίρομαι όταν βλέπω Ελληνόπουλα που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης, να επιστρέφουν σήμερα στην Ελλάδα (Video)

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, βρέθηκε στο Λονδίνο σε εκδήλωση της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς, και συνάντησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της διασποράς στο

Read More »