Βερολίνο. Αρμονία και τέχνη από το Μουσικό Σχολείο Χίου

Το Σάββατο στις 11 Μαρτίου του 2023 στις 3.00 μμ στην αίθουσα συναυλιών Joseph-Joachim του Πανεπιστημίου Τεχνών του Βερολίνου, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με το Μουσικό σχολείο Χίου.

Το πρόγραμμα αποτελεί συνεργασία μεταξύ της Κρατικής Χορωδίας του Καθεδρικού Ναού του Βερολίνου, του Πανεπιστημίου Τεχνών του Βερολίνου, του Μουσικού Σχολείου Χίου και του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου. Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Allianz και τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Αρμονία και τέχνη από το Μουσικό Σχολείο Χίου.
CHHIOO

1000 καλεσμένοι στην καθιερωμένη ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα και με ένα πολυάριθμο πλήθος προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Hotel, η καθιερωμένη ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Read More »

Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού. Ο θεσμός με ιδιαίτερη σημασία για την χώρα μας και τους δεσμούς της με την Ελληνική Διασπορά.

Ο Γερουσιαστής του Ρόουντ Άιλαντ Λου Ραπτάκης ηγείται μιας ομάδας 25 Eλληνοαμερικανών νομοθετών από όλη την Αμερική, οι οποίοι καλούν τα μέλη τους στο Κογκρέσο

Read More »