Στην Νέα Υόρκη η μεγάλη συναυλία με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

Στα μέσα της δεκαετίας του ’60 ο Μάνος Χατζιδάκις αποφάσισε πως ήθελε να ζήσει στο εξωτερικό. Προορισμός η Νέα Υόρκη. Εκεί θα συναντηθεί με την αφρόκρεμα της μουσικής, θα γνωρίσει Έλληνες και Αμερικανούς καλλιτέχνες και θα γράψει κάποια από τα κορυφαία έργα του. Ο Μάνος Χατζιδάκις που γεννήθηκε στην Ξάνθη στις 23 Οκτωβρίου 1925, για έξι χρόνια, απ’ το 1966 ώς το 1972, ζει στη Νέα Υόρκη μελετώντας, γνωρίζοντας νέους ορίζοντες, νέους ήχους και κόσμους. 

Με αφορμή το διαχρονικό έργο του Χατζιδάκι, Έλληνες Μουσικοί της Νέας Υόρκης που κάποιοι από αυτούς συνεργάστηκαν μαζί του, ετοίμασαν μια ξεχωριστή συναυλία με τραγούδια του μεγάλου συνθέτη, τα οποία θα παρουσιάσουν στην Αίθουσα του Σταθάκειου Πολιτιστικού κέντρου το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 8 το βράδυ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον οργανισμό “Synthesis”. Το Hellenic DNA εύχεται στους αγαπημένους Έλληνες μουσικούς της διασποράς καλή επιτυχία.

synthesis

H EIKONA THΣ ΑΓΟΡAΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚOΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚH ΚΡIΣΗ.     Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (VIDEO)

Την κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, επισκέφτηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με παραγωγούς και χονδρεμπόρους

Read More »

Με παρουσία του Τζώρτζ Τσούνη, αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στην Αθήνα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με διακομματική αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Στρατιωτικών

Read More »