Για όλους τους Έλληνες της διασποράς που θα χρειαστούν για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, ενα ολοκαίνουργιο, υβριδικό και αυτόματο νέας γενιάς SUV Peugeot, η Peugeot Besikos κάνει εντυπωσιακές εκπτώσεις για όλους τους τηλεθεατές του Hellenic DNA. Καλέστε στο +30 210 800 11 11, ζητήστε μία προσφορά και κερδίστε έως και 50% στην ενοικίαση των νέων premium αυτοκινήτων της Pegeot.

Τα νέα αυτόματα Peugeot 2008, 3008 & 5008, ενσαρκώνουν ιδανικά την έννοια της «δύναμης της επιλογής», καθώς προσφέρουν με δυνατότητα επιλογής plug-in υβριδικών μονάδων με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, καθώς και με κινητήρες εσωτερικής καύσης, βενζίνης PureTech ή ντίζελ BlueHDi.

Τα ανανεωμένα ντιζάιν των νέων SUV της Peugeot διαθέτουν στοιχεία που παραπέμπουν σε μια νέα εποχή, με ολοένα και περισσότερη κομψότητα.

ALSO WATCH

Το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και η Ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζουν πρόγραμμα πρωτοβουλιών για την προώθηση της Ρόδου στο εξωτερικό

Σημαντικές οι ενέργειες του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ ο οποίος αναλαμβάνει ήδη πρωτοβουλίες για την προστασία και την ενίσχυση της εικόνας της χώρας μας

Read More »