ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΠΡΕΜΙΕΡΑ “KING OTTO” ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΟΜΑ.

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας του Ελληνο-αμερικανού σκηνοθέτη Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς «Βασιλιάς Οτο», στην αίθουσα του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης MoMA.

Μπορεί να πέρασαν κιόλας 18 χρόνια από το έπος του EURO 2004, αλλά τέτοιες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Η ταινία ήταν αφιερωμένη στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Οτο Ρεχάγκελ που το 2004 οδήγησε την Εθνικής Ελλάδας στην κορυφή της Ευρώπης.

Στην Αμερική βρέθηκαν και ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας και μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Αντώνης Νικοπολίδης, αλλά και ο βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τομπαλίδης. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η ποδοσφαιρική Ομογένεια απο ένα τέτοιο σημαντικό event.

USA. WASHINGTON D.C – “DAUGHTERS OF PENELOPE” PANEL

USA. WASHINGTON D.C – “DAUGHTERS OF PENELOPE” PANEL   Κείμενο: Hellenic DNA Αφιέρωμα στις Ελληνοαμερικανίδες πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον σε συνεργασία με την

Read More »

Ο Φώτης Καλιαμπάκος στο ανακαινισμένο David Geffen Hall του Lincoln Center στην καρδιά του Μανχάταν

Η Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης επιστρέφει στο «σπίτι» της.Κείμενο: Φώτης Καλιαμπάκος.​Ο Φώτης είναι μέλος της Ένωσης Μουσικοκριτικών Βορείου Αμερικής (MCANA). Άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης στο ριζικά

Read More »