Άγιο Βασίληδες πάνω σε σανίδες!!!

Καιρός να γίνει θεσμός κάθε Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης. 

“Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη το  SANTA SUP, με σύμμαχο τον εξαιρετικό καλό για την  εποχή καιρό! Άγιο Βασίληδες πάνω σε σανίδες διέσχισαν όλη τη Νέα Παραλία προσφέροντας ένα ευχάριστο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους! H έκπληξη του κόσμου και η ανταπόκριση τους ήταν τεράστια!

Η εκκίνηση έγινε από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και έφτασαν έως την πλατεία Αριστοτέλους!  Η ομάδα της ThesSUP οργάνωσε τη θαλάσσια βόλτα θέλοντας να δείξει ότι υπάρχουν δράσεις και στον Θερμαϊκό που μπορούν να προσφέρουν χαμόγελα και ευεξία τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους θεατές της! 

image2

To SANTA SUP είναι θεσμός στο εξωτερικό και η επιθυμία μας είναι να διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη προσελκύοντας κόσμο για να συμμετέχει και να διασκεδάζει μαζί μας!!

Το SUP είναι το πιο ανερχόμενο άθλημα / χόμπι παγκοσμίως όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να το απολαύσουν κάνοντας μόνο 2-3 μαθήματα!

image1

Μενέντεζ: «Απαιτώ από τον Ερντογάν να σταματήσει τις υπερπτήσεις πάνω από την Ελλάδα»

Την αντίδραση του Αμερικανού γερουσιαστή, Ρόμπερτ Μενέντεζ, προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας. Όπως υπογράμμισε σε έντονο τόνο

Read More »

Το αγαπημένο «νησί των ιπποτών», περιμένει και φέτος την ομογένεια και υπόσχεται τις ομορφότερες διακοπές

Ήδη κατέφθασαν στην Ρόδο οι πρώτοι 400 Βρετανοί επισκέπτες, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι που οι διακοπές τους ξεκίνησαν με ένα θερμό καλωσόρισμα. Με την πρώτη

Read More »