Άγιο Βασίληδες πάνω σε σανίδες!!!

Καιρός να γίνει θεσμός κάθε Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης. 

“Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη το  SANTA SUP, με σύμμαχο τον εξαιρετικό καλό για την  εποχή καιρό! Άγιο Βασίληδες πάνω σε σανίδες διέσχισαν όλη τη Νέα Παραλία προσφέροντας ένα ευχάριστο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους! H έκπληξη του κόσμου και η ανταπόκριση τους ήταν τεράστια!

Η εκκίνηση έγινε από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και έφτασαν έως την πλατεία Αριστοτέλους!  Η ομάδα της ThesSUP οργάνωσε τη θαλάσσια βόλτα θέλοντας να δείξει ότι υπάρχουν δράσεις και στον Θερμαϊκό που μπορούν να προσφέρουν χαμόγελα και ευεξία τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους θεατές της! 

image2

To SANTA SUP είναι θεσμός στο εξωτερικό και η επιθυμία μας είναι να διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη προσελκύοντας κόσμο για να συμμετέχει και να διασκεδάζει μαζί μας!!

Το SUP είναι το πιο ανερχόμενο άθλημα / χόμπι παγκοσμίως όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να το απολαύσουν κάνοντας μόνο 2-3 μαθήματα!

image1

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ. ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ»

Δελφοί, 7 Απριλίου 2022  – Τη λογική της οικονομικής διπλωματίας και πως αυτή επιδρά στις σχέσεις ανάμεσα στις χώρες με φόντο ένα δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον ανέλυσαν στη συζήτησή

Read More »

Η “AHEPA LEPANTO 1571” ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 196 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Το Μεσολόγγι και τις εορτές της Εξόδου τίμησε και φέτος η AHEPA, δια των αντιπροσώπων της, Αθλητικό Διευθυντή της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Βλαχογιάννη Αδάμ και του Τμήματος Hj-18 “AHEPA Lepanto

Read More »

Νέα Υόρκη. Θέατρο. Raving Reason. Νέο έργο εμπνευσμένο απο τις Βάκχες του Ευριπίδη

Το έργο διαδραματίζεται σε έναν δυστοπικό κόσμο του κοντινού μέλλοντος, στον οποίο οι κλιματικές καταστροφές και οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις

Read More »