Νέα Υόρκη. Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Δημήτρης Μπάσης επισκέφθηκαν το Προξενείο

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες Φώτης Καλιαμπάκος.

Δύο λαμπερές παρουσίες πέρασαν το κατώφλι του γενικού προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023.

Η διαχρονική ερμηνεύτρια ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη και ο εξαιρετικός καλλιτέχνης Δημήτρης Μπάσης. Οι δύο καλλιτέχνες μαζί με την παραγωγό των συναυλιών τους στην Αμερική, Αφροδίτη Ντάνιελ, και την επί 30 χρόνια παραγωγό της Άλκηστις που ταξιδεύει μαζί της σε όλον τον κόσμο, Τώνια Δραγούνη, προσεκλήθησαν από τον δραστήριο γενικό πρόξενο της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη, Ντίνο Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέλαβε το πόστο πριν από μερικούς μήνες. (Αύγουστος 2022).

IMG 7937 1
Δημήτρης Μπάσης, Ντίνος Κωνσταντίνου, ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη (Photo: Φώτης Καλιαμπάκος)

Όπως έγραψε σε παλαιότερο άρθρο του το Hellenic DNA οι δύο σημαντικές φωνές συναντιούνται και ενώνουν τις φωνές τους σ ένα πρόγραμμα που θα πλημμυρίζει από Ελλάδα! 

Best of Greece ! Τα πιο ωραία τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη και Σταύρο Ξαρχάκοκαι ερμηνευμένα από δύο σημαντικές φωνές . 

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη κυριαρχεί στην μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και είναι η σπάνια περίπτωση καλλιτέχνη που την ακολουθούν πιστά 3 γενιές ! Εχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας της ελληνική μουσική και τον Πολιτισμό της χώρας μας με απόλυτη συνέπεια. 

Ο Δημήτρης Μπάσης που ξεκίνησε την καρριέρα του δίπλα της, έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους πιο σημαντικούς νεότερους τραγουδιστές που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και το ήθος του. 

IMG 7967
Μαρία Μάρκου, Δημήτρης Μπάσης, Ντίνος Κωνσταντίνου, ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Δημήτρης Πετρίδης, Αφροδίτη Ντάνιελ, (Photo: Φώτης Καλιαμπάκος)

Η συνάντησή της ‘Αλκηστης με τον Δημήτρη υπόσχεται πολλά, αφού το πρόγραμμα BEST OF GREECE που θα παρουσιάσουν οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες βασίζεται σε γνωστά τραγούδια των σημαντικών συνθετών, χωρίς να αποκλείουν από το πρόγραμμα τους ταλαντούχους της νεότερης γενιάς, ουτε τελικά τα top κομμάτια της προσωπικής τους δισκογραφίας….

339362203 1888656938137026 3706796887408364968 n 1

INFO

4 cities

4/28 New York

4/30 Chicago

5/6 Baltimore

5/7 Boston

Tickets: 646 623-0270 or SynphoniaEnt.com

Κανείς απόδημος Έλληνας μετά την προκήρυξη των εκλογών, δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τα χαρτιά του προκειμένου να ψηφίσει.

Σε αυτές τις εθνικές εκλογές, όταν πραγματοποιηθούν, θα μπορέσουν να ψηφίσουν για πρώτη φορά από τον τόπο διαμονής τους οι Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό. Μετά την

Read More »