Συνεργασία της ALTER EGO MEDIA με την έγκυρη Αμερικανική εφημερίδα «THE WALL STREET JOURNAL

Η ALTER EGO MEDIA S.A. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την έγκυρη Αμερικανική εφημερίδα «THE WALL STREET JOURNAL».

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» θα φιλοξενεί κάθε Κυριακή ένα ειδικό Αγγλόφωνο ένθετο σε συνεργασία με την «WALL STREET JOURNAL» και θα προσφέρει στους αναγνώστες της μία επιλογή από τα σημαντικότερα πρόσφατα άρθρα και αναλύσεις της Αμερικανικής εφημερίδας. 

Η νέα συνεργασία με την Dow Jones, εκδοτική εταιρεία της «WALL STREET JOURNAL», ενισχύει το στόχο μας να παρέχουμε στους αναγνώστες το καλύτερο και εγκυρότερο περιεχόμενο.

Η συνεργασία με τη «WALL STREET JOURNAL» θα προσφέρει στους αναγνώστες του «ΒΗΜΑΤΟΣ» πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας δημοσιογραφική ανάλυση.

 Επιπλέον, στον ιστότοπο Tovima .com θα παρέχεται η δυνατότητα ανάγνωσης της ειδησεογραφίας στην Αγγλική γλώσσα με συνεχή ανανέωση του περιεχομένου. 

Στην ALTER EGO MEDIA ανοίκει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η εφημερίδα Τα Νέα, και ο ιστότοπος In.gr. 

ΗΠΑ. 38 Ελληνοαμερικανοί εκλέγονται στις ενδιάμεσες εκλογές στην Αμερική.

Στις καθοριστικές ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, οι Ελληνοαμερικανοί υποψήφιοι πέτυχαν σημαντικές νίκες. Συγκεκριμένα, 38  Αμερικανοί με ελληνικές ρίζες εκλέχθηκαν σε 18 πολιτείες.  Οι 5 ομογενείς βουλευτές που

Read More »

H ΠΡΟΣΦΟΡA ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚHΣ ΔΙΑΣΠΟΡAΣ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚH ΖΩH ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚHΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Χρυσουλάκης, συμμετείχε με χαιρετισμό του στο επιστημονικό Συμπόσιο που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα

Read More »