Ανάσταση στο Λονδίνο. Ελληνορθόδοξος Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ανδρέα

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, χοροστάτησε στην Ακολουθία της Αναστάσεως και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ελληνορθόδοξος Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ανδρέα στο Λονδίνο.

Λονδινο

Συλλειτούργησαν ο Αρχιμ. κ. Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ο Οικονόμος π. Κρίστιαν Άξελμπεργκ, ο Πρωτοπρ. κ. Νικόλαος Κόκκινος και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς.

Ανάμεσα στους πολλούς επισήμους, παρέστησαν ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Ιωάννης Τσαούσης, συνοδευόμενος από την εκλεκτή σύζυγό του, κα Βασιλική Γούναρη.

Με αισθήματα θρησκευτικής ευλαβείας, εκατοντάδες ήταν και οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί του Λονδίνου οι οποίοι συνέρρευσαν στον ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα για να λάβουν το το Άγιο Φως και να ψάλλουν στην συνέχεια σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Χριστός Ανέστη.

12th Annual Capital Link Sustainability Forum

Το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, μετά από δύο χρόνια πανδημίας μεταφράστηκε σε μεγάλη συμμετοχή στελεχών για τη παρακολούθηση με φυσική παρουσία του 12th Annual Capital Link

Read More »