Ελληνoαμερικανός σεφ με υποψηφιότητα Αστεριού Michelin σε ένα δείπνο έκπληξη


Έλληνες Σεφ στο Εξωτερικό: Η νέα δουλειά της Marbella Collection Greece που θα συναρπάσει τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας. Στην Κέρκυρα ο Χρήστος Μπισιώτης. Ο Έλληνας σεφ με υποψηφιότητα Αστεριού Michelin

Το Marbella Collection Greece στην Κέρκυρα διοργανώνει εδώ και ένα χρόνο μια σειρά αποκλειστικών εκδηλώσεων με τίτλο “Έλληνες Σεφ στο Εξωτερικό”, όπου για μία μόνο βραδιά διοργανώνεται ένα πολυτελές δείπνο με επιλεγμένους σεφ, οι οποίοι δουλεύουν στο εξωτερικό αλλά κατάγονται όλοι από την Ελλάδα. Η εκδήλωση γίνετε για να δωθεί σε όσους παρευρίσκονται στο VIP δείπνο ένα απίστευτο γαστρονομικό ταξίδι με επιρροές, υλικά και γεύσεις από την πατρίδα αυτών των σεφ.


Η Marbella εγκαινιάζει την τρίτη διοργάνωση με καλεσμένο τον σεφ Χρήστο Μπισιώτη. Ο σεφ Μπισιώτης, νεότερος Έλληνας σεφ που μαγείρεψε στον Λευκό Οίκο, είναι ο κορυφαίος Έλληνας σεφ στο εξωτερικό λόγω των σημαντικών διακρίσεών του όπως είναι η υποψηφιότητα για αστέρι Michelin.

christos14
Ο σεφ Χρήστος Μπισιώτης

Ο Χρήστος ήρθε στην Αμερική ανήμερα των Χριστουγέννων του 2007, κοιμήθηκε σε ένα πάρκο, δεν είχε αποσκευές (είχαν χαθεί), δεν είχε πού να πάει (δεν γνώριζε κανέναν και δεν ήξερε αγγλικά) – αλλά, είχε εκτυπωμένα βιογραφικά στο σακίδιό του. Βήμα-βήμα, τα κατάφερε και συνέχισε να κάνει κάθε ευκαιρία ένα μεγαλύτερο βήμα.


Η εν λόγω πρόσκλησή του στο Marbella είναι ιδιαίτερα συγκινητική καθώς ο σεφ θα παρουσιάσει την πολυετή εμπειρία του όπως ποτέ άλλοτε.


Το μενού της εκδήλωσης την 1η Σεπτεμβρίου στο Marbella Nido Suite Hotel & Villas στην Κέρκυρα παραμένει απόρρητο, ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Όσοι παρευρεθούν για το αποκλειστικό δείπνο υψηλής γαστρονομίας θα βιώσουν μια τεράστια απόλαυση – ένα μενού που θα τους προσφέρει ένας εξαιρετικά διάσημος σεφ με πάνω από 20 χρόνια παγκόσμιας εμπειρίας.


Παγκόσμιο Συνέδριο Κυπρίων της Διασποράς. Χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή θα απευθύνει ο νέος Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας από τις 22 έως τις 24 Αυγούστου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κυπρίων

Read More »