Βοστώνη. Ξενοδοχείο Intercontinental. Dinner Gala 2023 “Alpha Omega Council”

Περισσότερα από 500 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας στην Βοστώνη βρέθηκαν στο Dinner Gala του Ελληνοαμερικανικού φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού A.O.C. “Alpha Omega Council” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ξενοδοχείο Intercontinental.

IMG 3725 edited 1

Τιμήθηκαν οι εξής:

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Σακελλάρης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ameresco, τιμήθηκε με το Βραβείο «Lifetime Achievement 2023».

Η βουλευτής Carolyn Maloney τιμήθηκε για την υποστήριξή της στον Ελληνισμό, αλλά και για την λαμπρή 30ετή της καριέρα στην πολιτική με το Βραβείο «Φιλέλληνας 2023».

Και η καταξιωμένη επιστήμονας (που στο μέλλον ίσως γίνει η πρώτη Ελληνίδα αστροναύτης στην ιστορία) Δρ. Βανέσα Φαρσαδάκη. Γιατρός και πρωτοπόρος στον τομέα της διαστημικής Ιατρικής με το «Βραβείο Αναδυόμενου Ηγέτη».

IMG 3729
Gala 2023 “Alpha Omega Council” στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον βουλευτή John Sarbanes παρουσία του Κυβερνήτη και πρώην υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ, Michael Dukakis.

IMG 3730
O πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Michael Dukakis.

Φωτογραφίες: Αρετή Μπράτση

Ο Τρανός Χορός της Βλάστης και το Πανηγύρι του Συρράκου στην άυλη κληρονομιά της UNESCO

Δύο ορεινές απομακρυσμένες κοινότητες, «κτίζουν» γέφυρες στις βουνοκορφές και συναντώνται για να διαφυλάξουν και να διατηρήσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά. Το Συρράκο Τζουμέρκων και το

Read More »

ΙΝΔΙΑ. Καλκούτα. Διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στη μέση εκπαίδευση.

Η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας τουΥπουργείου Εξωτερικών προωθεί τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στηνπεριοχή της Καλκούτας στην Ινδία. Κατόπιν παρέμβασης του Γενικού

Read More »