Βοστώνη. Ξενοδοχείο Intercontinental. Dinner Gala 2023 “Alpha Omega Council”

Περισσότερα από 500 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας στην Βοστώνη βρέθηκαν στο Dinner Gala του Ελληνοαμερικανικού φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού A.O.C. “Alpha Omega Council” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ξενοδοχείο Intercontinental.

IMG 3725 edited 1

Τιμήθηκαν οι εξής:

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Σακελλάρης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ameresco, τιμήθηκε με το Βραβείο «Lifetime Achievement 2023».

Η βουλευτής Carolyn Maloney τιμήθηκε για την υποστήριξή της στον Ελληνισμό, αλλά και για την λαμπρή 30ετή της καριέρα στην πολιτική με το Βραβείο «Φιλέλληνας 2023».

Και η καταξιωμένη επιστήμονας (που στο μέλλον ίσως γίνει η πρώτη Ελληνίδα αστροναύτης στην ιστορία) Δρ. Βανέσα Φαρσαδάκη. Γιατρός και πρωτοπόρος στον τομέα της διαστημικής Ιατρικής με το «Βραβείο Αναδυόμενου Ηγέτη».

IMG 3729
Gala 2023 “Alpha Omega Council” στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον βουλευτή John Sarbanes παρουσία του Κυβερνήτη και πρώην υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ, Michael Dukakis.

IMG 3730
O πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Michael Dukakis.

Φωτογραφίες: Αρετή Μπράτση

Καλιφόρνια: Κατώτατο ωρομίσθιο 20 δολαρίων πλέον στα fast food

Οι εργαζόμενοι σε εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης (fast-food) στην Καλιφόρνια θα κερδίζουν τουλάχιστον 20 δολάρια την ώρα και θα έχουν λόγο στη θέσπιση προτύπων στον χώρο εργασίας τους, προβλέπει ο νέος νόμος που υπέγραψε

Read More »

Η Επέτειος των 90 Χρόνων του ΣΑΕ

Ήταν όλοι τους εκεί! Στο Ίδρυμα Ευγενίδου, οι εν Ελλάδι Αιγυπτιώτες άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους, ωσάν τους κρίκους μιας αλυσίδας, συνομολογούσαν με την στάση τους

Read More »