Επίσκεψη Γραμματείας Ελληνισμού της Διασποράς της ΝΔ στη ΝY

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε το διάστημα 1 με 4 Δεκεμβρίου, στη Νέα Υόρκη ο Γραμματέας Ελληνισμού της Διασποράς της ΝΔ, Νίκος Θεοδωρόπουλος και οι 2 Αναπληρωτές Γραμματείς, Λεωνίδας Μαρκαντωνάτος, αρμόδιος για θέματα ΗΠΑ-Καναδά και η κα Ορσάκη Ρουσσέτου.

Η αντιπροσωπεία είχε επαφές με τον Γενικό Πρόξενο κύριο Κωνσταντίνου, την Αρχιεπισκοπή, εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας στην Αστόρια, τον κο Γεωργόπουλο και τον κο Αλμυρούδη, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επίσκεψη και στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση, παρουσία της συντονίστριας εκπαίδευσης κυρίας Δρ. Γράψια και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών.

IMG 1386

Κατά την παραμονή τους στη Νέα Υόρκη η αντιπροσωπεία της ΝΔ είχε και επαφές και με εκπροσώπους ελληνικών επαγγελματικών συλλόγων, ενώ παρευρέθηκαν και στην ετήσια εκδήλωση του The Hellenic Initiative.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, διοργανώθηκε συνάντηση με μέλη και φίλους της ΝΔ του Μανχάταν, όπου ο Γραμματέας Διασποράς, κος Θεοδωρόπουλος, τους ενημέρωσε για την ψήφο των αποδήμων και τις νέες δυνατότητες συναλλαγής τους με το ελληνικό κράτος μέσω της πλατφόρμας gov.gr, στη συνάντηση παρευρέθηκαν 30 μέλη και φίλοι της ΝΔ.

Ο κος Θεοδωρόπουλος θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στην Αγγλία και τη Γερμανία ενώ πριν τη Νέα Υόρκη η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τη Βοστώνη και το Σικάγο.

318662666 1515574852290217 8066092853018267400 n 1