Φλόριντα: Το “The Residences” είναι το νέο επιχειρηματικό πλάνο αξίας $252 εκατ. του Τζον Κατσιματίδης

Ο Έλληνας μεγιστάνας που πριν από κάποια χρόνια, προσπάθησε να αγοράσει το Χίλτον της Αθήνας σήμερα αναδεικνύεται ο πλουσιότερος από τους ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα κτηματομεσιτικά νέα των τελευταίων ημερών, ο Τζον Κατσιματίδης ο οποίος είναι γεννημένος στην Ελλάδα με έδρα τη Νέα Υόρκη, αύξησε πρόσφατα την περιουσία του από 3,7 στα 4,1 δις δολλάρια, κάτι το οποίο τον εκτόξευσε στην 261η θέση της λίστας του “Forbes”.

Τα επιτέυγματά του όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς πρόσφατα ο Τζ. Κατσιματίδης κατάφερε να προχωρήσει με ένα κατασκευαστικό δάνειο 252 εκατ. δολαρίων για τη δημιουργία του “The Residences”, το οποίο αναμένεται να σηματοδοτήσει τον ψηλότερο πύργο στην ακτή του κόλπου της Φλόριντα.

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις οποιοδήποτε κατασκευαστικό δάνειο αυτή τη στιγμή», είπε ο Κατσιματίδης, επιβεβαιώνοντας το ασφυκτικό κλίμα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στην έκδοση νέων δανείων.

Η κατασκευή του εν λόγω πύργου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2025, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Σάββας Τσίβικος, ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης AHEPA, ανακοίνωσε ότι το συνέδριο της AHEPA θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο στις 21 Ιουλίου 2024

Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί του χρόνου για πρώτη φορά, το διεθνές ετήσιο Συνέδριο της AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association), της μεγαλύτερης οργάνωσης του ελληνισμού της

Read More »