Φλόριντα: Το “The Residences” είναι το νέο επιχειρηματικό πλάνο αξίας $252 εκατ. του Τζον Κατσιματίδης

Ο Έλληνας μεγιστάνας που πριν από κάποια χρόνια, προσπάθησε να αγοράσει το Χίλτον της Αθήνας σήμερα αναδεικνύεται ο πλουσιότερος από τους ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα κτηματομεσιτικά νέα των τελευταίων ημερών, ο Τζον Κατσιματίδης ο οποίος είναι γεννημένος στην Ελλάδα με έδρα τη Νέα Υόρκη, αύξησε πρόσφατα την περιουσία του από 3,7 στα 4,1 δις δολλάρια, κάτι το οποίο τον εκτόξευσε στην 261η θέση της λίστας του “Forbes”.

Τα επιτέυγματά του όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς πρόσφατα ο Τζ. Κατσιματίδης κατάφερε να προχωρήσει με ένα κατασκευαστικό δάνειο 252 εκατ. δολαρίων για τη δημιουργία του “The Residences”, το οποίο αναμένεται να σηματοδοτήσει τον ψηλότερο πύργο στην ακτή του κόλπου της Φλόριντα.

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις οποιοδήποτε κατασκευαστικό δάνειο αυτή τη στιγμή», είπε ο Κατσιματίδης, επιβεβαιώνοντας το ασφυκτικό κλίμα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στην έκδοση νέων δανείων.

Η κατασκευή του εν λόγω πύργου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2025, σύμφωνα με τον ίδιο.

SKY express. Οι προοπτικές του φετινού καλοκαιριού. Το αύριο των αερομεταφορών της χώρας Ελλάδος

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση  η SKY express και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους σηματοδοτώντας την αρχή της νέας τουριστικής περιόδου.

Read More »

Λονδίνο. Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου. Η πρώτη συνέντευξη από την νέα Τομεάρχη Επικοινωνιακής Στρατηγικής Νέας Δημοκρατίας για το Ηνωμένο Βασίλειο

ΡΟΥΜΠΙΝΗ (ΡΟΥΜΠΗ) ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ. Λίγες ώρες μετά την αναδειξή της ως πρώτη γυναίκα Τομεάρχης Επικοινωνιακής Στρατηγικής Νέας Δημοκρατίας για το Ηνωμένο Βασίλειο, δίνει το στίγμα

Read More »