Στην Ελλάδα δεν είναι οι διακοπές, είναι εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή (video)

Όχι δεν είναι οι διακοπές, είναι εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή» δηλώνει Βρετανή τουρίστρια στο νέο βίντεο του ΕΟΤ για την Ελλάδα ως καλοκαιρινό προορισμό.

Η Βρετανίδα τουρίστρια που πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο του ΕΟΤ ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου, αναρωτιέται αν το «να πηδάς στη θάλασσα από τον πιο ψηλό βράχο, να κόβεις με γυμνά χέρια φρούτα με αγκάθια, να τρως σε φάρμα, να πίνεις ποτά με 42% αλκοόλ και να κρατιέται σφιχτά με αγνώστους ενώ χορεύεις» σημαίνουν πράγματι διακοπές.

eot kampania


Πάντως, την απάντηση δίνει η ίδια, πηδώντας από έναν πολύ ψηλό βράχο, φωνάζοντας παράλληλα πως «το να έρθεις στην Ελλάδα δεν είναι διακοπές. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή».

Η καμπάνια παρουσιάστηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΕΟΤ παρουσία του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, της προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου και εκπροσώπων φορέων του τουρισμού της χώρας στον ΕΟΤ, στο πλαίσιο του απολογισμού του έργου του οργανισμού την περίοδο 2019-2023.

Δείτε το βίντεο στον λογαριασμό του Hellenic DNA στο Instagram

Τορόντο. Παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Πλημμύρησε το Greek Town Danforth απο Έλληνες και Ελληνίδες της διασποράς

Επετειακές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Τορόντο του Καναδά από τους Έλληνες ομογενείς. Την παρέλαση οργάνωσε η ελληνική κοινότητα Τορόντο. Χιλιάδες

Read More »

Phoenix. Arizona. 46 th Annual Greek Orthodox Folk Dance

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στο Phoenix της Αριζόνα στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Χορωδιακής Μουσικής «FDF». Πρόκειται για την μεγαλύτερη συνάθροιση Ελληνορθοδόξων νέων στις ΗΠΑ και

Read More »