Λονδίνο. Ρούμπη Γεωργακοπούλου. Όλα έτοιμα για την συμμετοχή της ελληνικής ομογένειας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η αρχή έγινε.  Είμαστε περήφανοι, γράψαμε ιστορία.

Στις 20 Μαΐου του 2023, έγινε τουλάχιστον η αρχή.  Αν και λίγος (λόγο των περιορισμών), ο Ελληνισμός του εξωτερικού, ψήφισε. Είμαστε περήφανοι, γράψαμε ιστορία.

Rouumpi
Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου, Τομεάρχης Επικοινωνιακής Στρατηγικής Νέας Δημοκρατίας για το Ηνωμένο Βασίλειο.


Ο δρόμος άνοιξε…. και στην επόμενη τετραετία η Νέα Δημοκρατία με την προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού συγκεντρώσει τις 200 ψήφους, θα φέρει στην Βουλή την επιστολική ψήφο και θα μπορεί επιτέλους ο Ελληνισμός της Διασποράς να ψηφίσει χωρίς περιορισμούς, χωρίς ταλαιπωρία, γραφειοκρατία, χρόνο, και χρήμα, από εκεί που ζεί στο εξωτερικό”

Αυτά  ανέφερε από το Λονδίνο, στο ξεκίνημα της ραδιοφωνικής συνέντευξης στα  «Παραπολιτικά FM 90,1» μιλώντας χθες στην εκπομπή «Τα κακά κορίτσια» με την Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου, η Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου, Τομεάρχης Επικοινωνιακής Στρατηγικής Νέας Δημοκρατίας για το Ηνωμένο Βασίλειο.

356191473 231741075991719 9154551816254294334 n

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει 29 ώρες.

Οι ομογενείς που έχουν δικαίωμα ψήφου, θα ξεκινήσουν να ψηφίζουν από σήμερα Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στις 05.00 το πρωί ώρα Ελλάδος, αφού, λόγω της διαφοράς ώρας, το άνοιγμα της κάλπης από περιοχή σε περιοχή  ανά τον κόσμο δε θα γίνει ταυτόχρονα, σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου, Τομεάρχης Επικοινωνιακής Στρατηγικής Νέας Δημοκρατίας για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο λινκ που ακολουθεί.

Αγγλία. Πολιτικά απρεπής, η κίνηση του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει το προγραμματισμένο τετ α τετ με τον Έλληνα πρωθυπουργό

Οργή προκάλεσε στην ελληνική αποστολή η ακύρωση από τη Ντάουνινγκ Στρίτ της προγραμματισμένης συνάντησης του Ρίσι Σούνακ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την τελευταία στιγμή. Ο

Read More »