Λος Άντζελες. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η μοναχοκόρη του Έλβις, Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ σε ηλικία 54 ετών.

Ήταν μουσικός και άφησε την τελευταία της πνοή ξαφνικά σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες που μεταμέρθηκε εσπευσμένα όπως ανακοίνωσε η μητέρα της αφού βρέθηκε στο σπίτι της χωρίς τις αισθήσεις της. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον εθισμό της σε ουσίες.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρέσλεϊ.

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».



Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.


Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.
 
Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ΠΟΠ, Μάικλ Τζάκσον 
Lisa Marie Presley Life 02 011223 340eafd296a6484fb50b04581905a498
Ο Έλβις και η μοναχοκόρη του, Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ