Βοστώνη. Greek Heritage Night. Θα τιμηθεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Βασίλειος Καυκάς

Εορταστική θα είναι η βραδιά της 1ης Ιουνίου στο γήπεδο Fenway Park της ομάδας μπέϊζμπολ της Βοστώνης όπου μεταξύ των θεατών θα είναι και αρκετές χιλιάδες Έλληνες για να παραβρεθούν στη γιορτή του Ελληνισμού «Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς» όπου θα γίνει εορταστικό πρόγραμμα με τρία ελληνικά χορευτικά συγκροτήματα και θα τιμηθεί ο κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) για την πολυετή προσφορά του στον Ελληνισμό και στην κοινωνία γενικότερα.

Συγκεκριμένα η τιμή θα γίνει λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Boston Red Sox – Cincinnati Reds και αναμένετε τον αγώνα να τον παρακολουθήσουν κοντά στις 38,000 κόσμου. Θα ψαλεί ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος και θα ανεμίζουν χιλιάδες Ελληνικές σημαίες.

Είναι η βραδιά που έχει καθιερωθεί για την Ελληνική Κουλτούρα (Greek Heritage Night) από το σύλλογο Α-Ω σε συνεργασία με την ξακουστή ομάδα του μπέϊζ μπωλ της Βοστώνης ο ιδιοκτήτης της οποίας John Henry είναι και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Γεγονός είναι ότι όταν οι αρμόδιοι πλησίασαν τον κ. Καυκά στην αρχή του τρέχοντος έτους και του είπαν ότι θέλουν να τον βραβεύσουν τους είπε «να βραβεύσετε την οργάνωση την οποία υπηρετώ και όχι εμένα»! Έτσι εκτός από τον κ. Καυκά, τιμής ένεκεν, θα συμμετέχουν και οι δύο αντιπρόεδροι κ.κ. Κώστας Τραβαγιάκης και Γεώργιος Παναγιωτόπουλος ενώ τον κ. Καυκά θα συνοδεύσει η κόρη του Κατερίνα.

Να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023 πολλοί οργανισμοί και ελληνικές κοινότητες της περιοχής Βοστώνης θα βάλουν λεωφορεία για να πάνε τα μέλη τους στο γήπεδο των Red Sox. Υπολογίζετε ότι μεταξύ των 38 χιλιάδων θεατών κοντά στις 10 χιλιάδες θα είναι Έλληνες και Ελληνίδες.

Η εκδήλωση θα αρχίσει με συνάντηση των επισήμων στις 5:00μμ τοπική ώρα Βοστώνης στο κλαμπ του γηπέδου ενώ στις 6:40μμ θα αρχίσει η εκδήλωση στο τερέν του γηπέδου. Στις 7:10μμ θα αρχίσει ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Βοστώνης και του Σινσινάτι.

boston 1

Πηγή: paneliakos.com