Νέα Υόρκη. Πετυχημένη η συναυλία «50 Χρόνια Χρυσάφι» με τον Μανώλη Μητσιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συναυλία «50 Χρόνια Χρυσάφι» με τον Μανώλη Μητσιά, την οποία οργάνωσε η Παγκύπριος Ομοσπονδία, η ΠΣΕΚΑ, η AHEPA και άλλες ομογενειακές οργανώσεις.

Η συναυλία έλαβε χώρα στο Queens Theater, στην διεύθυνση 14 United Nations Ave, Flushing Meadows Corona Park, N.Y.

Όλα τα έσοδα πηγαίνουν για την ενίσχυση του Κέντρου Βυζαντινών Σπουδών του Queens College, καθώς επίσης και του Κέντρου Έρευνας και Αρχείου Ελληνικής Διασποράς (Hellenic American Project) του Queens College της Νέας Υόρκης.

Γι’ αυτό τόσο ο Πρόεδρος της Παγκυπρίου Φίλιπ Κρίστοφερ, όσο και ο Ύπατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Σάββας Τσιβίκος αλλά και ο καθηγητής του Queens College Νίκος Αλεξίου, ευχαρίστησαν τους ομογενείς που κατ έκλεισαν την κεντρική αίθουσα του Queens College.

Με το Μανώλη Μητσιά στη συναυλία συνέπραξαν η Νανά Μπινοπούλου και η Χορωδία της Παγκυπρίου υπό την διεύθυνση του μόνιμου μουσικού της διευθυντή Φύτο Στρατή.

381778271 798991858893668 3647087660058401969 n
Queens Theater. Φωτογραφίες: Αναστάσιος Μεντής

Οι Financial Times για την προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα και την πιθανότητα διεξαγωγής επαναληπτικών εκλογών

Οι Financial Times στην σύνοψη ειδήσεων (Newsletter) με γενικό τίτλο EU considers impact of sanctions crackdown on China relations αναφέρεται και στην προεκλογική περίοδο της Ελλάδας. Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια των FT Eleni Varvitsioti, εννέα ημέρες απομένουν μέχρι τις ελληνικές εθνικές

Read More »